• Nevavprestij
GÜNCEL Haber Girişi : 10 Ağustos 2022 15:23

Borusan Oto Bodrum 10. Yılını Özel Bir Davetle Kutladı

Borusan Oto Bodrum 10. Yılını Özel Bir Davetle Kutladı
Borusan Otomotiv Yetkili Satıcısı ve Yetkili Servisi olarak Türkiye’de 7 ilde 11 şubesiyle hizmet veren Borusan Oto’nun Bodrum şubesi şehrin en merkezi noktalarından Konacık’ta yer alıyor

Borusan Oto Bodrum, onuncu yaşını özel bir davetle kutladı. Türkiye’nin gözde yaşam ve tatil beldesi Bodrum’da BMW Yetkili Satıcısı, BMW ve MINI markalarının Yetkili Servisi, Jaguar ve Land Rover markalarının ise Bodrum’daki tek Yetkili Servisi konumunda olan Borusan Oto Bodrum’un düzenlediği etkinliğe Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ile birlikte iş ve cemiyet hayatının tanınmış isimleri katıldı. Borusan Otomotiv Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Eşref Biryıldız, Borusan Oto Genel Müdürü ve Borusan Otomotiv Grubu İcra Kurulu Üyesi Simay Alsan, Borusan Otomotiv Grubu Dijital Dönüşümden Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Gökhan Yoluaçık’ın da katıldığı kutlamada sahne alan sanatçı Deniz Sipahi de şarkılarıyla davetlilere unutulmaz anlar yaşattı.

voyage otel

 

Borusan Otomotiv Yetkili Satıcısı ve Yetkili Servisi olarak Türkiye’de 7 ilde 11 şubesiyle hizmet veren Borusan Oto’nun Bodrum şubesi şehrin en merkezi noktalarından Konacık’ta yer alıyor. Yalnızca tatil için Bodrum’u tercih edenlerin değil, Bodrum’da yaşayanların da uğrak noktası haline gelen Borusan Oto Bodrum, 3.500 metrekarelik ferah tesislerinde yeni ve kullanılmış otomobil seçenekleri, mekanik atölye, kaporta boya atölyesi ve araç yıkama alanlarıyla hizmet veriyor. BMW Yetkili Satıcısı, BMW ve MINI markalarının Yetkili Servisi, Jaguar ve Land Rover markalarının ise Bodrum’daki tek Yetkili Servisi olan Borusan Oto Bodrum, sürdürülebilirliği merkezine alarak çalışmaya devam ediyor. Tüm süreçlerinde insan, iklim ve inovasyonu odağına alarak faaliyetlerini sürdüren Borusan Oto Bodrum afet ve toplumsal olaylarda da sosyal sorumluluk bilinciyle Bodrum ve çevresine desteklerini sürdürüyor.