• raşit emir süer
SPOR Haber Girişi : 25 Ocak 2023 14:34

Bodrumspor yeniden çıkış için Adana maçında galibiyete odaklandı

Bodrumspor yeniden çıkış için Adana maçında galibiyete odaklandı
Bodrumspor ligin 22’inci haftasında deplasmanda Adanaspor ile karşılaşacak. Bu kapsamda maçın hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekip geçtiğimiz hafta Ankara Keçiörengücü mağlubiyetinin ardından Adana maçı için galibiyete konsantre oldu.

Spor Toto 1’İnci Lig 22’inci hafta karşılaşmasında Bodrumspor deplasmanda Adanaspor ile karşılaşacak. Bu kapsamda, Yalıçiftlik Tesisleri’nde maçın hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekip Keçiörengücü mağlubiyetinin ardından Adanaspor karşısında mutlak galibiyete odaklandı. Ligde 35 puanla 4’üncü sırada bulunan yeşil-beyazlı ekipte sakatlığından dolayı Erdem Çetinkaya’nın maç gününe kadar durumunun netlik kazanacağı belirtildi. Öte yandan, cezalı Celal Dumanlı’nın ise Adana maçında cezasının sona erdiği ve form şansı bulabileceği bildirildi.

voyage otel

 

MAÇA YAZIK OLMUŞ DİYEBİLİRİZ

 

Ankara Keçiörencgücü maçında hakem hatalarına değinen Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “ Maçtan sonra baktığım zaman tamamıyla bulunduğumuz konumla alakalı, 1’inci ve 2’incinin beraber oynaması bizimde 4’üncüyle oynamamız kazanmamız halinde 2’İncilik için savaşımızın devam edeceği bir maçtı. Bu durum oyuncu kardeşlerimizi kazanma olma zorunluluğuna itti. Biz öyle bir takım değiliz, bizim farklı bir oyun kültürümüz var. Ondan parça parça uzaklaştık ve yenemedik. Maçın önüne hakem geçti. Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep hoca hakem hatalarından dolayı isyan etti. İnşallah bizi bu noktaya getirmezler. Biz maçtan sonra nerede hata yaptık diye analiz ediyoruz ve sezon başından beri buna odaklanıyoruz. İnşallah bir daha böyle bir şey yaşamayız, pozisyonları tek tek incelediğimizde yazık olmuş diyebilirim. Fenerbahçe- Ümraniyespor maçında Fenerbahçe’nin attığı golü gördükten sonra bizim golümüzün iptal edilmesini anlamış değilim. Hata yapılacaktır, bizlerde oyuncularımızda hata yapıyoruz. Art niyet sezdiğimiz zaman orada sıkıntı yaşıyoruz. Geçtiğimiz hafta mağlup olduk, uzun süredir mağlup olmuyorduk. Yeni transferlerimizin oyun anlamında daha zamanları var. Uzun süredir futbol oynamayan futbolcularımız. 3-4 hafta sonra tam adapte olduklarında takıma çok katkı sağlayacaklarını düşünüyoruz. Geçen hafta Celal cezalıydı, Erdem sakattı. Erdem’in sakatlığı devam ediyor. Maçta olup olmayacağı net değil, Celal aramıza döndü. Adana maçı zor bir maç olacak. Biz zorlukların üstesinden gelmeye çalışıyoruz. Sıkıntılı bir maç bizi bekliyor” dedi.

Yeni transfer tecrübeli yıldız oyuncu Aminu Umar, “Burada olduğum için çok mutluyum. Bodrumspor çok iyi bir takım. Hem içeride hem de dışarı iyi bir takım. Burada olduğum için çok mutluyum. 4-5 aydır takımlardan uzağım. Bu sürenin ardından burada olmak mutluluk verici. Yeteneklerimi göstermek ve enn iyimi vermek için buradayım. Geçtiğimiz maçı kazanmak istedik yenmeliydik de ama bazen yenersin ve yenilirsin. Çok daha maçımız var profesyonel olacağız çalışmaya ve yürümeye devam edeceğiz. Golümü soracak olursan belki bir sonraki maç belki ondan sonraki maç ama golüm geliyor” diye konuştu.