• raşit emir süer
SPOR Haber Girişi : 15 Ocak 2023 23:05

Bodrumspor galibiyette başladı

Bodrumspor galibiyette başladı
Bodrumspor ligin ikinci yarısına galibiyette başladı. Yeşil-beyazlı ekip deplasmanda karşılaştığı Yeni Malatyaspor’u 3-1 mağlup etti.

Spor Toto 1’inci Lig 20’inci hafta karşılaşmasında Bodrumspor, Yeni Malatyaspor’a konuk oldu. İlk yarıya etkili başlayan yeşil-beyazlı ekip 32’inci dakikada Kenan’la gol perdesini açtı. Rakibi Yeni Malatyaspor İlk yarının uzatma dakikalarında Yakup Alkan’nın penaltı golüyle karşılık verdi. İlk yarı 1-1 sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında oyun anlamında aksiyonlarını arttıran Bodrumspor, 71’ inci dakikada Koray Kılınç’ın golüyle yeniden öne geçti. Etkili oyununu sürdüren yeşil-beyazlı ekip 90+10’uncu dakikada yeni transfer Gökdeniz Bayrakdar’ın golüyle sahadan 3-1 galip ayrıldı. Bu skorla birlikte Bodrumspor 35 puanla averaj farkıyla ligde 3’üncü sıradaki yerini korurken, Yılmaz Vural’ın teknik adamlığını yaptığı Yeni Malatyaspor ise yeniden düşme hattına girerek haftayı 16’ıncı sırada 15 puanla kapattı. Yeşil-beyazlı ekip 22 Ocak Pazar günü evinde Keçiörengücü’nü ağırlayacak.

voyage otel

 

“KAZANDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUM”

 

Her maçın olduğu gibi bu maçında kendileri için zor ve önemli bir maç olduğunu belirten Taşdemir, “Yeni hocası gelmiş bir takımdı, bunun yeni bir hava katacağını biliyorduk öyle de oldu. İlk yarı golü bulduk, bundan sonraki süreçte oynanan oyundan hiç memnun değilim, inanılmaz pas hataları yaptık.Topun bizde birazcık kalması maçı çok erken kapatabilmemizi sağlayabilirdi, maalesef onu yapamadık. Dolayısıyla golü bulduktan sonra devre bitene kadar oynanan oyundan hiç memnun değilim. İkinci yarı başında çok net bir gol pozisyonu verdik ama bundan sonra tüm ipleri elimize aldığımızı düşünüyorum. Doğru geçişlerle skoru da bulduk. Önemli bir maç ve deplasmandı. Kazandığımız için çok mutluyum” diye konuştu.

 

Oyunun geneline baktıklarında İkinci yarıya başlarken Yakup’un kaçırdığı mutlak gol pozisyonunun da maçın önemli anlarından biri olduğunu ifade eden Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, “Bakıldığında çok ciddi pozisyonlarımız vardı karşılaşmada. Baskılı oynuyoruz, oynanan oyundan memnunum. 76. Dakikada yediğimiz gol hakikaten takımın gardını düşürmedi ama tabii iyi oynuyorduk, pozisyonları sonuçlandırabilseydik. 3-1 biten maçta kime ne anlatacaksınız. Maalesef futbol yalnızca iyi oynayanların kazandığı bir oyun değil. Ben maç bittikten sonra çocuklarla görüştüm, daha bizim kaybetme hakkımız var. Yalnızca 10 maç kazanmak zorundayız” dedi.