EGE Haber Girişi : 01 Eylül 2022 11:53

Bodrumspor Eyüpspor hazırlıklarını sürdürüyor

Bodrumspor  Eyüpspor hazırlıklarını sürdürüyor
Bodrumspor ligin 4’üncü haftasında karşılaşacağı Eyüpspor maçı hazırlıklarına başladı.

Spor Toto 1’inci Lig’de mücadele eden Bodrumspor ligin ilk 3 haftasında 2 galibiyet ve 1 beraberlik ile averaj farkıyla liderlik koltuğuna oturdu. Etkili futboluyla beğeni toplayan Bodrumspor, 4’üncü haftada evinde karışılacağı Eyüpspor maçına konsantre oldu.

voyage otel

Liderliğini sürdürmek isteyen yeşil-beyazlı ekip, maçtan galibiyetle ayrılmak istiyor. Öte yandan, yeşil-beyazlı ekibin çalışmasını Kulüp Başkanı Rıza Karakaya, Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Öztarakçı izledi.

 

Kulüp Başkanı Rıza Karakaya, “ Lige iyi başlangıç yaptık, şuan lideriz ama bizim hedefimiz bu ligde kalıcı olmak. Türk futboluna güzel işler yaparak Bodrum’un adını daha iyi bir şekilde duyurmak. 3 haftalık performansları için sporcularıma, taraftarıma ve teknik ekibime çok teşekkür ediyorum. Adanaspor maçında küçük şansızlıklar oldu, aslında o maçı kazanabilirdik. Bu hafta 300 milyon bütçeli bizden 4 kat daha fazla bütçeye sahip Eyüpspor ile oynayacağız. Onlar direkt şampiyonluk adayı, biz kendi sınırımızı biliyoruz ama takımımıza da güveniyoruz. Taraftarımızın pasolige uyum sağlaması bir süreç alıyor. Bundan sonra alıştık, süreç daha iyi ilerleyecek” diye konuştu.