• raşit emir süer
EKONOMİ Haber Girişi : 04 Ağustos 2022 14:38

Bodrumlu Turizmciler Sarı Yazı Bekliyorlar

Bodrumlu Turizmciler Sarı Yazı Bekliyorlar
Türkiye’nin tatil merkezi Bodrum’da turizm sezonu haraketli geçiyor. Haziran ve Temmuz ayını iyi geçiren Bodrumlu turizmciler şimdi ise Sarı Yaz olarak adlandırdıkları Eylül ve Ekim aylarını bekliyor.

Türkiye’nin tatil merkezi Bodrum’da  turizm sezonu haraketli geçiyor. Haziran ve Temmuz ayını iyi geçiren Bodrumlu turizmciler şimdi ise Sarı Yaz olarak adlandırdıkları Eylül ve Ekim aylarını bekliyor.

voyage otel

 

Tam kapasiteli çalışan işletmeler  hedef ettikleri dolluluk oranlarını yakalak için çalışma başlatmış durumdalar.

 

Sezonda tercih edilen otelelr sıralamasında üst düzeyde olan The Oba Otel'de de 'Sarı Yaz' hazırlıkları devam ediyor. Bodrum'da bulunan Alkolsüz A'la Carte hersey dahil konseptli The Oba Otel'de hedef doluluk oranlarını Eylül ayında da korumak.


Devam eden sezona ilişkin değerlendirme yapan The Oba otel İşletmecisi Veysi Azat, önemli bilgiler paylaştı.  Azat Haziran ve Temmuz ayının çok iyi geçtiğini Ağustos ayında da tam doluluğu yakaladığını ifade eden Azat "Bodrum havası ve suyuyla 12 ay turizm yapmaya elverişli bir ilçedir. Bodrum'da Haziran, Temmuz ve Ağustos ayları tam doluluğu yakalayan bir turizm kent, önemli olan Nisan, Mayıs, Eylül ve Ekim aylarında doluluğu yakalamak önemli. 3 aya sıkışmış bir turizm var Bodrum'da bunu ilk etapta 6 aya ve ardından 8 aya çıkarmak için iyi bir strateji yapmak lazım. En azından Mayıs ve Eylül aylarını tam dolulukla geçirmek gerekiyor. Ağustos ayı gelen rezervasyonlar tam doluluk olduğunu gösteriyor. Bizim otelimiz Alkolsüz A'la Carte Hersey Dahil konseptinde ve Kadınlara özel plajı olan ve ortak kullanım alanları olan özel bir otel. Bizim otelimiz sezonu çok iyi geçirdi" diye konuştu.