• Nevavprestij
EKONOMİ Haber Girişi : 10 Şubat 2023 11:42

Bodrumlu genç çift enkaz altında yaşamlrını yitirdi!

Bodrumlu genç çift enkaz altında yaşamlrını yitirdi!
Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan ve Hatay’da öğretmenlik yapan iki genç öğretmen de deprem kurbanı oldu. Genç çiftin ölümü sevenlerini derinden üzdü

HABER MERKEZİ-  Muğla’nın Bodrum ilçesinde ki Bodrum Anadolu Lisesi’nden mezun olan  Matematik Öğretmeni Hatice Yurt Ökmen ile öğretmen eşi  Gökhan Ökmen'in Hatay'daki depremde yaşamını yitirdiği öğrenildi. Hatay ilinin Odabaşı Mahallesi Gürses Sokak Prestij Asi Apartmanı'nda yaşamını sürdüren Ökmen çiftinin yaşamını yitirdiklerini Bodrumlu öğretmenleri Hatice Orman duyurdu.

voyage otel

 

 

 

Hatice Yurt'un öğretmeni Hatice Orman yaptığı açıklamada "Sevgili Öğrencimiz Hatice Yurt'u Hatay'da maalesef kaybettik. Çok küçükken babası Ünal vefat etti, babasız kalıp çok emek harcadı bu hayat için,çok çalıştı,Matematik Öğretmeni oldu,daha çok çalıştı KPSS den yüksek puan alıp atandı.Gökhan ile evlendi aynı kaderi paylaşıyorlardı onun da babası yoktu.Hep emek emek işledi bu yaşamı. Bu güzelim canımız enkaz altından sağ çıkamadı. İçimiz yanıyor Allah annesine sabır ve dayanma gücü versin. Haticemiz ve sevgili eşi Gökhan melekler yoldaşınız olsun. Allah rahmet eylesin.Nur içinde yatın..."