• raşit emir süer
BODRUM ÖZEL Haber Girişi : 19 Mayıs 2022 11:39

Bodrumda'da gece yarısı yangın çıktı

Bodrumda'da gece yarısı yangın çıktı
Bodrum'da ormanlık alanda başlayan yangın korku yarattı. Vatandaşlar ve itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın büyümeden önlendi.

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Kızılağaç Köyü Alatepe Yol Kavşağı yakınlarında asırlık çam ağaçlarının bulunduğu ormanlık alanın ortasından başlayan yangın korku yarattı.

voyage otel

 

Yoldan geçen vatandaşların gördüğü ve köylülerle birlikte müdahale ettiği yangın ardından Muğla Büyükşehir itfaiye ekipleri ile orman arazözleri müdahale etti. Yangın kısa sürede kontrol altına alınırken yarım hektarlık alanın zarar gördüğü belirtildi.

 

SABOTAJ İDDİASI YÜKSEK

 

Yangına müdahale eden vatandaşlardan Kızılağaçlı emlak danışmanı Mustafa Kayahan, “Olayı duyar duymaz buraya koştuk, bizden önce vatandaşlar ve itfaiye de gelmiş, şu anda yangın kontrol altında ve soğutma yapılıyor. Ormanın içinde olması dikkat çekici. Çünkü buraya yol yok patika yok, ayrıca elektrik telleri, yani alçak yüksek gerilim hattı da yok. Burada yangın gece yarısı kendiliğinden çıkmaz, yoldan geçen vatandaşlar fark etmeseydi felaket olurdu” diye konuştu. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.