• raşit emir süer
GÜNCEL Haber Girişi : 07 Mart 2023 18:44

Bodrum ve Milast'ta uyuşturucu operasyonu: çok sayıda gözaltı var!

Bodrum ve Milast'ta uyuşturucu operasyonu: çok  sayıda gözaltı  var!

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Bodrum İlçesi Güvercinlik Mahallesinde yapılan kontrollerde  İstih.Ş.Md.lüğü, KOM Ş.Md.lüğü ve Bodrum İlçe J.K.lığı ekiplerince Y.S.,C.C. ve M.K. isimli şüphelilerin üzerinde uyuşturucu madde arama köpeği “EFOR” ile birlikte arama faaliyeti yapıldı.

voyage otel

 

Yapılan aramada, çok miktarda kubar esrar, (40) adet Extasy hap ve (1) adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

 

Bodrum C.Başsavcılığınca yürütülen faaliyet ile şüpheliler gözaltına alınmış ve M.K. isimli şahıs tutuklanarak C.evine sevk edilmiş, diğer şüpheliler tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

 

 

Öte yandan Muğla İl Jandarma Komutanlığınca Milas C.Başsavcılığı koordinesinde üç ay süren istihbari çalışmalar neticesinde, suç örgütü kurmak suretiyle uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti suçunu işleyen şüphelilerin yakalanması maksadıyla 07 Mart 2023 tarihinde Milas ilçesinde (10) ayrı adreste (8) şüpheliye yönelik eş zamanlı operasyon yapıldı 

 

 

2. İcra edilen operasyonlarda; bir miktar kubar esrar ve metamfetamin, (18) adet uyuşturucu kullanma aparatı, (12) adet sentetik hap, (7) adet cep telefonu, (1) adet ruhsatsız av tüfeği, (5) adet av tüfeği fişeği ele geçirilmiştir. Milas C.Başsavcılığı koordinesinde yürütülen faaliyet ile ilgili şüpheliler gözaltına alındı. Şahısların adlı işlemleri  sürüyor.