• Nevavprestij
POLİTİKA Haber Girişi : 14 Ağustos 2023 12:59

Bodrum Vanlılar Derneği’nin konuğu TBMM Saadet Partisi Grup Başkanı Selçuk Özdağ oldu

Bodrum Vanlılar Derneği’nin konuğu TBMM Saadet Partisi Grup Başkanı Selçuk Özdağ oldu
Gelecek Parti Muğla Milletvekilli ve TBMM Saadet Partisi Grup Başkan Vekili Selçuk Özdağ Bodrum Vanlılar Derneği’nin kahvaltı programına katıldı. Yoğun katılımın olduğu programda derneğin hizmetleri  hakkında bilgilendirme yapıldı

Gelecek Parti Muğla Milletvekilli ve TBMM Saadet Partisi Grup Başkanı Selçuk Özdağ Bodrum Vanlılar Derneği’nin kahvaltı programına katıldı. Yoğun katılımın olduğu programda derneğin hizmetleri  hakkında bilgilendirme yapıldı

voyage otel

 


Bodrum  Vanlılar Derneği, geleneksek Van kahvaltısı düzenledi. Derneğin Gündoğan Mahallesindeki binasında gerçekleşen kahvaltıya Van Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İshak Kalkanlı, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Ali Demiröz, Doğan Kırmızıaltın, İbrahim Beydoğan, Mehmet Kaya’nın yanı sıra Gelecek Parti Muğla Milletvekilli ve TBMM Saadet Partisi Grup Başkanı  Selçuk Özdağ, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras katıldı. Kahvaltıya çok sayıda Vanlı iş insanı da eşlik etti.

 

 

Sohbet havasında gerçekleşen kahvaltıda güncel konular hakkında istişareler yapıldı. Kahvaltıya derneğin konukları olarak katılan Gelecek Parti Muğla Milletvekilli ve TBMM Saadet Partisi Grup Başkanı Selçuk Özdağ, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, dernek çalışmalarından ve Bodrum’a olan duyarlılıktan memnun olduklarını belirtti.

 

 


Kahvaltıda kısa bir konuşma yapan Van Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İshak Kalkanlı, konukları selamlayarak konuşmaya başladı.  Derneğin toplumsal fayda ve eğitim konularında özel çalışmalar yapma gayretinde olduğunu ifade eden Kalkanlı, “ Biz bir güç birliği, hemşeri birliği olarak çıktığımız bu yolda hiçbir tereddütte yaşamadan  hizmetimizi sürdüreceğiz. Bunu burada net bir şekilde ifade etmek istiyorum. Bu çalışma ve derneğimizin ortaya koyduğu emekte her bir hemşerimin gayreti ve cabası var. Bizlere güç ve ilham veren de Bodrum’da yaşayan 30 bin Vanlının emeğidir. Biz onların hizmeti için yola çıktık ve sürdüreceğiz. Bizler anlayış olarak üretimden kopmayan, bulunduğu şehre katkı sunmayı esas alıyoruz. Şehrimizin ekonomik kalkınmasında büyük  olarak katkı sağlayanlar olarak diğer sorunlarına da sahip çıkacağız. Bodrum’u ranta kurban etmeyeceğiz. Bulunduğumuz her alana irade koyacağız. Her daim kamusal olanı, toplumsal olanı savunacağız. Bugünde bu tablo karşısında gururlanmıyoruz. Katılımınız için de ay ayrı teşekkürler ediyorum. Başta ulaşım olmak üzere diğer sorunlarımızı sayın Özdağa’a ve Sayın Aras’a illetmiş olduk bir kez daha ve takipçisi olacağız” diye konuştu. 

 

Kahvaltı programı karşılıklı fikir alış verişiyle son buldu.