• raşit emir süer
GÜNCEL Haber Girişi : 20 Ocak 2023 14:15

Bodrum Vanlılar Derneği net mesaj verdi! Gelin birlikte üretelim insanımıza ve bodrumumuza bir katkımız olsun

Bodrum Vanlılar Derneği net mesaj verdi! Gelin birlikte üretelim insanımıza ve bodrumumuza bir katkımız olsun
Bodrum ekonomisi açısından önemli katkılar ortaya koyduklarını belirten Kalkanlı, “ Bodrum ekonomisine azımsanmayacak düzeyde katkı sağladık ve sağlamaya da devam edeceğiz" dedi.

Bodrum Vanlılar Derneği düzenlediği kahvaltı programında Bodrum’da görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya geldi.  Derneğin Gündoğan Mahallesi’nde bulunan lokalinde gerçekleşen kahvaltı programına Bodrum Vanlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İshak Kalkanlı, Başkan Yardımcısı Haşim Atasoy,  Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Ali Demiröz, Doğan Kırmızıaltın, İbrahim Beydoğan, Bahattin Altun, Salih Cihat, Mehmet Kılıçarslan, ile İş İnsanları ve çok sayıda dernek üyesi katıldı. Yoğun katılımın olduğu kahvaltı programında keyifli anlar yaşandı.

voyage otel

 

 

Basının yoğun ilgi gösterdiği kahvaltı programında konuşan Bodrum Vanlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İshak Kalkanlı, dernek çalışmaları hakkında kıs bir bilgi paylaştı.  Klasik yöre derneği politikalarından ziyade toplumsa değeri olan işler yaptıklarının altını çizen Kalkanlı, “Bugün buradaki atmosfer birliğimizin kurumsallaşmış halidir. Bizler 6 aydan bu yana kesintisiz olarak hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Hiç kimseyi ayrıştırmadan hiç kimseyi ötekileştirmeden hizmetlerimizi sürdürüyoruz. 45 öğrenciye burs imkanı sağladık. Yine beli düzeyde ailelerimize yardımlarımız oluyor. En önemlisi ise spora yönelik attığımız adımlardır.   Derneğimiz bünyesinde kurduğumuz futbol takımı ile gençlerimizi yarınlara hazırlıyoruz. Bu tek başına yapılacak bir iş değil. Birliktelik ruhu olmazsa, aidiyet duygusu olmazsa bu işleri başarmanız mümkün değil. Bu konuda bizleri yalnız bırakmayan iş insanlarımız var onlara da teşekkürlerimizi sunarım” dedi.

 

 

Bodrum ekonomisi açısından önemli katkılar ortaya koyduklarını belirten Kalkanlı, “Bugün gerek yöneticilerimiz, gerek üyelerimiz gerekse Vanlı hemşerilerimiz olsun 50 yıldan bu yana Bodrum’da yaşıyoruz. Hemen Hemen her sektörde ciddi üretimler yapıyor ve insan istihdam ediyoruz. Bu bağlamda Bodrum ekonomisine azımsanmayacak düzeyde katkı sağladık ve sağlamaya da devam edeceğiz. Bizler Bodrum’a gönül vermiş insanlarız. Buraya bu kente dair üretimimiz ölçüsünde de yönetiminde de yer almak en doğal hakkımız. Bizim yeni nesil artık burada doğuyor ve burada büyüyor. Dolaysıyla yeni neslimizin kendi benliğini korumasını ancak Bodrum kültürünü de almalarını sağlayacak projelere de imza atacağız. Zaten nüfus yoğunluğu açısından da yüksek sayıya sahibiz. Seçmen bazında 16 bin seçmeni bulunan bir oluşumdan söz ediyoruz. Toplum yararı olan projelere imza atacağız. Bu konuda duyarlı olan birey, stk ve derneklere çağrımız var. Gelin birlikte üretelim insanımıza, toplumumuza şehrimize ve Bodrumumuza bir katkımız olsun” diye konuştu.

 

Kahvaltı programı sonunda Bodrum2da görev yapan gazetecilere dernek tarafından plaketler verildi.