• Nevavprestij
POLİTİKA Haber Girişi : 01 Kasım 2022 13:15

Bodrum Vanlılar Derneği’ne ziyareter sürüyor

Bodrum Vanlılar Derneği’ne ziyareter sürüyor
Başkan Kalkanlı, "Hemşehrilerimize ve Bodrumumuza katkı sunmak için çalışıyoruz. Biz birlikte bir aileyiz" dedi.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Van Milletvekili Sezai Temelli, Bodrum Vanlılar Derneği'ni ziyaret etti. Temelli'ye HDP Muğla İl Yönetimi ve Bodrum İlçe Yönetimi de eşlik etti.

voyage otel

 

Ziyarette Bodrum Vanlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İshak Kalkanlı, Başkan Yardımcısı Haşim Atasoy ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu...

 

Ziyarette, derneğimizin faaliyetleri ve güncel sorunlar HDP heyete sunuldu.

 

Ziyarette ilişkin konuşan Vanlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İshak Kalkanlı, "Derneğimize ziyaretler devam ediyor ve bu da bizi mutlu ediyor. İl Milletvekilimizin ziyareti de bizi ayrıca gururlandırdı. Ayrım olmaksızın hizmet için bu dernegimizi açtık. Her kesimden, her partiden ziyaretlerimiz oluyor. Kendilerine faaliyetlerimizi ve projelerimizi anlatıyoruz. Bugün de HDP heyetine dernek çalışmalarını aktardık. Biz STK'ların gücünü inanıyoruz. STK'lar toplumun sorunlarına duyarlı olmalı ve çözüm için yaklaşım geliştirmeli. Burada dayanışmanın ötesinde hemşehrilerimize ve Bodrumumuza katkı sunmak için varız. Spor, kültürel ve eğitime yönelik çalışmalarımız olacak. Birlikte bir aileyiz."dedi.