• Nevavprestij
SPOR Haber Girişi : 27 Aralık 2023 14:16

Bodrum’un Takımı, Yeni Yıl Öncesi Bir Araya Geldi

Bodrum’un Takımı, Yeni Yıl Öncesi Bir Araya Geldi
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çağdaş Bodrum Spor, yöneticileri, antrenör ve oyuncuları, geçtiğimiz gece yeni yıl öncesi moral yemeğinde bir araya geldiler.

 

voyage otel

 

Swissôtel Bodrum Beach Resort’da düzenlenen geceye Çağdaş Bodrum Spor Kulüp Başkanı Dağlarca Çağlar, genel menajer Onur Cumhur Aksoy, antrenör Ahmet Çakı, yardımcı antrenörler; Ömer Emre Kahyaoğlu, Umut Erol Görür, Volkan Kaplan, Semih Şenyurt, Kondisyoner Burak Önsay, fizyoterapist Hakan Aksu, Masör Kerem Uzunhasanoğlu, malzeme sorumlusu Naim Bülent, BGL ve altyapı ve antrenörleri ile takıma için çalışan emekçiler katıldı.

 

Çağdaş Bodrum Spor Kulüp başkanı Dağlarca Çağlar’ın “Hoş Geldiniz” konuşmasıyla başlayan gecede Çağdaş Bodrum Spor Kulübü yönetimi ve oyuncuları, Swissôtel Resort Bodrum Beach Executive Chef’i Erol Akyay’ın başlangıçlardan tatlıya kadar özenle bir araya getirdiği seçkisiyle hazırladığı muhteşem lezzetler eşliğinde birbirleri ile sohbet ettiler. Gece, Çağdaş Bodrum Spor aile fotoğrafı ile sona ererken, başkan Dağlarca Çağlar, Cuma günü Manisa Deplasmanında oynanacak Manisa BŞB Spor maçı için teknik kadroya ve sporculara başarılar diledi.