• Nevavprestij
EGE Haber Girişi : 15 Şubat 2022 12:58

Bodrum’un ilk göz merkezi Gözakademi Bodrum hizmete girdi!

Bodrum’un ilk göz merkezi Gözakademi Bodrum hizmete girdi!
Bodrum’un ilk ve tek Göz Sağlığı Merkezi olan Gözakademi Bodrum Tıp Merkezi hizmete girdi. Geçtiğimiz günlerde hizmete giren Gözakademi Bodrum Tıp Merkezi, Bodrum’da bu alanda yaşanan eksikliği giderdi

Muğla’nın Bodrum İlçesi’nin  ilk ve tek Göz Sağlığı Merkezi olan Gözakademi Bodrum Tıp Merkezi hizmete girdi. ‘Gördüğünüz değer’ sloganıyla hastalarının sağlığını önemseyen ve Bodrum'un sağlık alanındaki en büyük açıklarından birini kapatmayı hedefleyen Gözakademi Bodrum Tıp Merkezi, son teknolojiyi tedavide kullanıyor.  Birbirinden değerli uzman isimleri bünyesinde barındıran Gözakademi Bodrum Tıp Merkezi’nin kadrosu  ikisi profesör olmak üzere toplam 6 uzman doktordan oluşuyor. Son teknoloji cihazlarıyla, göz sağlığı konusunda tüm branşlarda teşhis ve tedavi hizmeti sunmaya başlayan Gözakademi Bodrum Tıp Merkezi’ne yoğun ilgi var. 
 

voyage otel

Erikoğlu Yatırım Holding’in sağlık sektöründeki yatırımlarının 4. Halkası olan Gözakademi Bodrum, Denizli Gözakademi Hastanesi’nde elde ettiği 15 yıllık tecrübe ve bilgi birikimi ile akıllı mercek, excimer lazer, katarakt, göz tansiyonu, şaşılık, retina ve göz kapağı cerrahisi gibi gözle ilgili tüm konularda, güler yüzlü ekibi ile misafirlerine yardımcı olacak.

 

SAĞLIK ALANINDAKİ YATIRIMLAR DEVAM EDECEK 

 

Konuyla ilgili olarak görüşlerine başvurduğumuz Erikoğlu Sağlık Grubu Genel Müdürü Mutlu Akbaş, Denizli Gözakademi Hastanesi, İstanbul Revo Facial Aesthetics ve Arnavutluk See Well Göz Kliniği’nin ardından Ekim 2021’de hizmete sundukları Gözakademi Bodrum ile Erikoğlu Sağlık Grubu’nun sağlık alanında yatırımlarına tüm güçleriyle devam ettiğini belirtti.

 

BÖLGE HALKI ARTIK BODRUM’DA TEDAVİ OLUYOR

 

Bodrum – Yalıkavak yolu üzerinde bulunan Gözakademi Bodrum Tıp Merkezi ile Bodrum ve çevresinde sağlık alanındaki önemli bir eksikliği giderdiklerini ifade eden Akbaş, özellikle göz sağlığı ile ilgili konularda çevre il ve ilçelere gitmek zorunda kalan bölge halkının artık Bodrum’da kolaylıkla bu hizmeti alabileceklerini aktardı.


Okurlarımız için Gözakademi Bodrum Tıp Merkezi’inin adreslerini paylaşıyoruz. İletişim numarası ve adres ise şöyle: 

Telefon : 444 91 93 E-Posta : [email protected]
Adres : Ortakentyahşi, Badrum Cad No: 27/A, 48400 Bodrum/Muğla

www.gozakademi.com.tr