• Nevavprestij
EKONOMİ Haber Girişi : 07 Aralık 2022 14:15

Bodrum’un gözde Projesi Velux Yalıkavak’a ilgi artıyor!

Bodrum’un gözde Projesi Velux Yalıkavak’a ilgi artıyor!
Yatırım için çok tercih edilen gözde ilçenin Yalıkavak ile Gümüşlük Mahallerinin kesiştiği nokta olan Koyun Baba mevki  yabancı yatırımcıların gözdesi konumunda


Türkiye’nin tatil merkezlerinden olan Bodrum’da inşaat sezonun başladı. Özellikle Avrupa ve ABD’nin Rusya’ya uyguladığı yaptırımlar nedeniyle Ruslar’ın gayrimenkulde tercih ettiği ülkelerin başında Türkiye geliyor.  Ruslar, özellikle Antalya ve İstanbul’a yönelirken zenginlerin tercihi ise Bodrum oldu. Yatırım için çok tercih edilen gözde ilçenin Yalıkavak ile Gümüşlük Mahallerinin kesiştiği nokta olan Koyun Baba mevki  yabancı yatırımcıların gözdesi konumunda
 
 

voyage otel

Muğla'nın Bodrum ilçesi Avrupa ve ABD’nin Rusya’ya uyguladığı yaptırımlar nedeniyle Ruslar’ın gayrimenkulde tercih ettiği  merkezlerin başında Türkiye geliyor. Ruslar, özellikle Antalya ve İstanbul’a yönelirken zenginlerin tercihi ise Bodrum oldu. Bu süreçte  Yalıkavak ile Gümüşlük Mahallerinin kesiştiği nokta olan Koyun Baba mevki, başta Rus olmak üzere yabancı yatırımcılardan büyük ilgi görüyor.  365 günü tatil gibi bir yaşam Bodrum’a  Dünyanın dört bir yanından yatırımcıların ilgisi armış durumda. Yerel kaynaklardan alınan verilere göre, dünyanın birçok üleşinde Bodrum’a ciddi yatırım talepleri bulunuyor. 

 

 

Eşsiz doğal manzarası ve ege denizine olan hakim konumu ile Bodrum’da en çok tercih edilen koyda marka yatırımlar da sürüyor. 


YÜKSELEN DEĞER KOYUNBABA 


 
Bu markalardan olan  Velux Yalıkavak,  özellikleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Velux Yalıkavak dünyanın dört bir yanından yatırımcıların ilgi odağı haline geldi. Yerli ve yabancıların büyük ilgi gösterdiği Velux Yalıkavak, uluslararası yatırımcılar başı çekiyor. Proje, yatırımcılara Koyun Baba Mevkiinde denizin mavisi ve bengovil kokuları içinde uyanacakları eşsiz deni manzarası sunuyor.   

 

 


 
İşte ilgi çeken projeye ait detaylar ise şöyle:


SF Yıldız İnşaat, Fırat Lifestyle ve Ata Yıldız Grup ortaklığındaki Velux Yalıkavak projesi, “Doğanın içinde, doğayla bütünleşik” mottosu ile “Sıfır Atık Projesi”ni de ilke edinerek geliştirilmiş. Velux Yalıkavak projesi, 2+1, 3+1, 5+1 ve 6+1 seçenekleri ile tümü denizi görecek şekilde konumlandırılmış, 40 adet rezidans daire, 16 ikiz villa, 38 müstakil villa olmak üzere 64.000 metre kare proje toplam alanına sahip Bodrum’un yeni gözdesi olmaya aday.

 

Projede konutlar, 104 ila 140 metrekare arasında değişmektedir. Müstakil villaların büyüklüğü ise 583 metrekareye kadar çıkmaktadır. Velux’te, her konuta özel havuzlar yer alırken, ayrıca projeye ait sahil ve iskele de bulunmakta.

 

 

İNSAN ODAKLI ÇEVRE DOSTU PROJE 

 

Ayrıca projede açık otopark, balkon, ebeveyn banyosu gibi özellikleri de bulunmaktadır. Projenin sosyal olanakları arasında; açık ve kapalı havuz, mülk özelinde sahil ve iskele, spor salonu, restoran, çocuk külübü, kuaför, spa ve kasijer hizmetleri bulunmaktadır. Böylelikle kullanıcılara hem yazın hem de kışın konforlu yaşama uygun olanaklar sunulmaktadır. Doğa ile denizi buluşturan proje Gümüşlük ile Yalıkavak arasındaki mevkide bulunuyor. Ege adaları manzarasına sahip Velux projesi, Yalıkavak Marina’ya sadece 5 dakika mesafede yer alıyor.

 

Bir artısı olan projenin peyzaj çalışması da özenle hazırlanmış durumda. Yemyeşil ağaçlar ile rengarenk bitkileri buluşturan peyzaj sistemi,  konut sahiplerine  doğayla iç içe, kuş cıvıltıları içerisinde doğa yürüyüşleri gerçekleştirilecek şekilde dizayn edilmiş durumda. Çevre dostu anlayışının hakim olduğu projede, Sıfır atık uygulaması da yer alıyor.