• Nevavprestij
EKONOMİ Haber Girişi : 14 Eylül 2022 10:23

Bodrum, Uluslararası Gayrimenkul Ve Yatırım Fuar’ına ev sahipliği yapacak! Ana sponsor Neva Prestij Yapı

Bodrum, Uluslararası Gayrimenkul Ve Yatırım Fuar’ına ev sahipliği yapacak! Ana sponsor Neva Prestij Yapı
Neva Prestij Yapı, BODRUM ULUSLARARASI GAYRİMENKUL VE YATIRIM FUARI’nın ana sponsoru oldu. Neva Prestij Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Öztürk"Her şeyden önce bugün mutlu olduğumuz kadar gururluyuz" dedi

Bodrum, İstanbul ve Ankara başta olmak üzere Türkiye’nin önemli kentlerinde büyük beğeni toplayan ve önemli inşaat projelerine imza atan Neva Prestij Yapı, BODRUM ULUSLARARASI GAYRİMENKUL VE YATIRIM FUARI’nın ana sponsoru oldu.

voyage otel

 

Emlak Sektörünün Önde Gelen Firmalarının ve Dev Projelerin yer Alacağı Ulusal ve Uluslararası Yatırımcıların da içinde bulunacağı BODRUM ULUSLARARASI GAYRİMENKUL VE YATIRIM FUARI kapılarını 10 Kasım 2022 tarihinde Herodot Kültür Merkezi’nde açıyor. Fuar 13 Kasım’da son bulacak.

Neva Prestij Yapı'nın Bodrum'daki projesi

 

Neva Prestij Yapı Ana Sponsorluğunda Kayel Grup ve  İdeal fuarcılık işbirliğiyle organize edilen  Uluslararası Gayrimenkul Ve Yatırım Fuarı, eşsiz denizi, sahilleri,  kusursuz doğası otantik ve göz alıcı sokaklarıyla Muğla’nın kalbi Bodrum’da başlıyor.  Yerli ve yabancı yatırımcıların katılımla  gerçekleşecek Emlak Sektörünün Önde Gelen Firmalarının ve Dev Projelerin yer Alacağı fuarda, sektör temsilcileri, yatırım, finans, sermaye ve pazarlama kuruluşlarının yanı sıra gayrimenkul, devre mülk, villa, termal tesis, plaza ve çeşitli yaşam merkezleri de yer alacak. Aysa, Avrupa, Ortadoğu ve Körfez Ülkeleri gibi dünyanın bir çok yerinde yatırımcıların beklendiği fuar, Neva Prestij Yapı Ana Sponsorluğunda gerçekleşecektir.

 

ÖZTÜRK: KALİTE VE SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR VİZYON ORTAYA KOYDUK

 

Neva Prestij Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Öztürk, konuya ilişkin Ege Alternatif’e yaptığı açıklamada  nitelik vurgusu yaptı. Uluslararası fuarın ana sponsoru  oldukları için haklı bir gurur yaşadıklarını belirten Öztürk, “Her şeyden önce bugün mutlu olduğumuz kadar gururluyuz. Bu süreçte bizim ana sponsor olmamızda etkili olan Türkiye çapındaki ürettiğimiz prestijli projelerimiz ve şirketimizin vizyonu oldu. Yapı sektöründe ortaya koyduğumuz projelerle kendimizi ispatladık. Sürdürülebilir bir hizmet anlayışından asla vazgeçmedik. Bu piyasa koşullarında kalite ve sürdürülebilir bir vizyon ortaya koyduk. Bu iki etken sizi yukarıya taşır. Bu bağlamda kendi kalitemizi ve vizyonumuzu uluslararası bir niteliğe de dönüştürmek istedik. Deneyimlerimizi uluslararası bir arenada paylaşmak ve sektörün öncüleriyle birlikte olmak bize güç verecektir. Bodrum’un böyle bir etkinliğe de ev sahipliği yapması da ayrıca bizi mutlu etti. Bu önemli fuara katlımın iyi olacağını düşünüyorum. Bizler firma olarak bu fuarda yerimizi alacağız. Emeği geçen herkesi kutluyorum” ifadelerini kullandı.