• Nevavprestij
KÜLTÜR-SANAT Haber Girişi : 02 Nisan 2024 13:59

Bodrum Seferi 12 Nisan'da sinemaseverlerle buluşuyor

Bodrum Seferi 12 Nisan'da sinemaseverlerle buluşuyor
Eminoğlu Grup ve Senarist Medya Şirketi'nin ortak yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda Recep Akdağ'ın oturduğu 'Bodrum Seferi' adlı sinema filmi, 12 Nisan'da vizyona giriyor.


Eminoğlu Grup ve Senarist Medya Şirketi'nin ortak yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda Recep Akdağ'ın oturduğu 'Bodrum Seferi' adlı sinema filmin başrolünde Sarp Bozkurt yer alıyor. Oyuncu kadrosunda ise Asuman Dabak, Tarık Pabuççuoğlu, Ali İpin, Suzan Kardeş, Sedef Şahin, İrfan Kangı, Kahraman Sivri, Soner Türker, Fatih Günay, Taner Ayyıldız, Serhat Boylu ve tanınan "Boomcu Onur" olarak bilinen Ahmet Dursun bulunuyor.

voyage otel

 

Filmde, her gece rüyasında lüks bir teknede denizin üzerinde kendisini gören Sefer'in hikayesi anlatılıyor. Ancak Bodrum'un neresi olduğunu bile bilmeyen Sefer, bir gazete ilanı sayesinde hayallerinin peşinden koşmaya karar verir. Köyünden çıkmamış bir hayat yaşayan Sefer, Esat ve Hüseyin gibi köylülerinin yardımıyla Bodrum'a gitmeyi başarır.

 

Ancak Sefer, Bodrum'u telefonda konuştuğu gibi "her şey dahil" sanarak yanlış bir beklenti içine girer. Bu yanlış anlama sonucunda market, dolmuş ve berber gibi günlük ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanır. Bodrum'da yaşadığı tüm sakarlıklar ise Türkiye ve dünya basınında büyük yankı uyandırır.