• Nevavprestij
EKONOMİ Haber Girişi : 25 Aralık 2021 14:24

Bodrum mandalinası Migroslarda!

Bodrum mandalinası Migroslarda!
Migros'tan yapılan açıklamaya göre, Migros, kooperatif iş birlikleriyle ülkenin her köşesindeki üreticilere ulaşıyor ve ürünlerinin ulusal pazarda değer görmesini sağlıyor.

Migros, Bodrum Belediyesi ve TARKO ile iş birliğine giderek Bodrum mandalinasını ülkenin dört bir yanına ulaştırıyor.

voyage otel

 

Migros'tan yapılan açıklamaya göre, Migros, kooperatif iş birlikleriyle ülkenin her köşesindeki üreticilere ulaşıyor ve ürünlerinin ulusal pazarda değer görmesini sağlıyor. Migros, yaptığı doğrudan alımlarla çiftçilerin dünya standartlarında, sürdürülebilir tarım yapmasına destek oluyor.

 

Konuya ilişkin Bodrum Belediyesi de sosyal medya hesaplarında açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Size harika bir haberimiz var; Dünyanın en güzel meyvesi, artık tüm Türkiye ile buluşmaya hazır. Gözbebeğimiz Bodrum Mandalinasını, Türkiye ile buluşturmak için Bodrum Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'miz aracılığıyla ilk sevkiyatlarımızı gerçekleştirdik. 
Ayrıca hiç kimse bu muhteşem lezzetten mahrum kalmasın diye ülkemizin en büyük zincir marketlerinden birinin 100 tonluk siparişini de teslimata hazırlamaya başladık. 
Hem üreticimize kazandıran, hem de tüm Türkiye'yi eşsiz bir lezzetle buluşturacak olan tarımsal kalkınma hareketimizin meyvelerini toplamaktan dolayı çok mutluyuz. "