• raşit emir süer
POLİTİKA Haber Girişi : 23 Mayıs 2023 21:29

Bodrum ikinci tur için 'Kılıçdaroğlu' dedi 

Bodrum ikinci tur için 'Kılıçdaroğlu' dedi 
Bodrum'da aralarında siyasi parti ile meslek odalarının olduğu onlarca kurum ikinci tur için Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceklerini açıkladı.

 

voyage otel

Bodrum'da aralarında siyasi parti ile meslek odalarının olduğu onlarca kurum ikinci tur için  hangi adayı destekleyeceklerini açıkladı. Bodrum'da bir araya gelen STK ve siyasi partileri, Cumhurbaşkanlığı seçimleri ikinci turunda Kemal Kılıçdaroğlu’na destek açıklaması yaptı.

 


Konacık Mahallesi’ndeki Cumhurbaşkanlığı Seçim Ofisi önünde yapılan basın açıklamasına Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın da aralarında olduğu çok sayıda kişi katıldı.

 

 

Grup adına açıklamayı Meral Saraçbaşı okudu.  Saraçbaşı,  “Bir araya gelemezler diyenlere inat, birlikte başaracağız. 29 Mayıs’ta özgür bir Türkiye’ye kavuşmak için 28 Mayıs'ta oyumuzu kullanacağız. Geleceğin Türkiyesi için; Özgürlük istiyoruz. Adalet istiyoruz, barış istiyoruz, eşitlik istiyoruz. Hiçbir çocuk yatağa aç girmesin istiyoruz. Kadınların ve ötekileştirilmiş bireylerin özgür, eşit yurttaşlık haklarının korunmasını istiyoruz. Gençlere kendi ülkelerinde özgürce yaşama umudu vermek istiyoruz. Kadın cinayetlerine sessiz kalınmasın istiyoruz, çocuklarımızın geleceğinden kaygı duymadan yaşamak istiyoruz." dedi.

 

 

Türkiye'nin yarınlarını, çağdaş, laik ve birbirini anlayan bir topluma bırakmak istediklerini belirten  Saraçbaşı  "Yaşam alanlarımız, çevremiz, doğamız hunharca katledilmesin istiyoruz. Biz bir aradayız. Hep birlikteyiz. Devletin tüm olanaklarını kullanarak bizi umutsuz bırakmaya, korkutmaya çalışanlara karşı asla vazgeçmeyeceğiz. Bu kez el ele ve daha güçlü olarak sandığa gideceğiz. Gitmeyenleri, gidemeyenleri götüreceğiz. Tek adam rejimine karşı demokrasi için Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vereceğiz. Türkiyenin tüm renklerinin barış içinde yaşadığı bir yönetim için Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vereceğiz. Özgür basın, özgür toplum, adaletli, liyakatli yöneticiler için Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vereceğiz. Yaşam biçimimize yasaklar koyan, sevincimizi yok eden, müziğimizi susturanlara karşı Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vereceğiz. Buradayız. Vazgeçmiyoruz. Sandıktan demokrasi ve özgürlük çıkacak" diye konuştu.