• Nevavprestij
ÇEVRE -YAŞAM Haber Girişi : 22 Kasım 2021 14:12

Bodrum için gök gürültülü sağanak uyarısı

Bodrum  için gök gürültülü sağanak uyarısı
Meteorolojinin verdiği bilgielre göre Muğla genelinde yağışlar olacak. Yağışın Bodrum'da da etkili olması bekleniliyor

Meteoroloji'nin son hava durumu raporuna göre Türkiye Salı gününden itibaren batı bölgelerinden başlayarak yağışlı havanın etkisi altına girecek.

voyage otel

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin güney ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Muğla çevreleri ile Antalya'nın batı kesimlerinin, gece saatlerinden itibaren Trakya ile Çanakkale çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara ile iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis bekleniyor.

 

 

Ege'de ise hava durumu şöyle olacak; Az bulutlu, zamanla kıyılarının parçalı ve çok bulutlu, Muğla çevrelerinin öğle saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

 

A.KARAHİSAR °C, 14°C

Parçalı ve az bulutlu

DENİZLİ °C, 18°C

Parçalı ve az bulutlu

İZMİR °C, 21°C

Parçalı ve az bulutlu

MUĞLA °C, 17°C

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

Bodrum da bu geceden itibaren yağışlı havanın etkisine giriyor. Bölgemizde önümüzdeki birkaç gün boyunca yağışlı havanın aralıklarla etkili olması bekleniyor.