• Nevavprestij
SPOR Haber Girişi : 10 Şubat 2024 20:05

Bodrum FK Sakarya engelini aşamadı

Bodrum FK Sakarya engelini aşamadı
Trendyol 1’inci Lig 22’inci hafta mücadelesinde Bodrum FK sahasında Sakaryaspor’u konuk etti. Karşılaşma başladığı skorla 0-0 bitti

İki takımın da karşılıklı net pozisyonlara girdiğini ve oyuncularının özverisini ve performansını beğendiğini söyleyen Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir “Puanı çantamıza koyup yolumuza devam edeceğiz, lig her geçen gün kısalıyor. Güçlü takım sayısı çok fazla, hedef takım sayısı çok fazla dolayısıyla sıkıntılı bir hal almaya başladı” dedi.

voyage otel

 

Trendyol 1’inci Lig 22’inci hafta mücadelesinde Bodrum FK sahasında Sakaryaspor’u konuk etti. Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takımda girdiği pozisyonlardan yararlanamazken ilk yarı golsüz berabere bitti. Mücadelenin ikinci yarısında her iki takımda net gol pozisyonları kaçırdı. Maçın geri kalan dakikalarında gol olmazken mücadele golsüz berabere sona erdi. Bu skorla birlikte Play-Off hattında bulunan Bodrum FK haftayı 39 puanla 4’üncü sırada, rakibi Sakaryaspor ise 37 puanla 5’inci sırada kapattı.

 

Karşılaşmayı değerlendiren Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir “Ligdeki konum itibariyle birbirine yakın 2 takımın maçıydı. Önemli bir maçtı ve iki takım adına da önemlide bir oyun oldu. Maç iki takımada gitti geldi aslında, bize birazcık daha fazla geldiğini düşünüyorum daha fazla pozisyonumuz var. Bu güzel maçı iki takımda golle süsleyemedi. Berabere bitti, puan her zaman iyidir. Puanı çantamıza koyup yolumuza devam edeceğiz, lig her geçen gün kısalıyor. Güçlü takım sayısı çok fazla, hedef takım sayısı çok fazla dolayısıyla sıkıntılı bir hal almaya başladı. Biz üstesinden gelmeye çalışıyoruz mücadelemizi en üst seviyede veriyoruz. Oyuncu kardeşlerim çok iyi mücadele ortaya koydular onları tebrik ediyorum, Sakaryaspor’u kutluyorum çok iyi mücadele ettiler” dedi.

 

Sakaryaspor Teknik Sorumlusu Turgay Karslı ise “Rakip deplasmanda 1 puan iyi puan yani oynadığınız rakibi de sentezlemeniz lazım. Bu anlamda iyi bir sonuç ama galip gelebilirdik. Rakibin uzun toplarına karşılık verirken bulduğumuz fırsatı gole dönüşebilirdi. Biz pas yapabilecek bir takımız ama burada ona fırsat vermeyen rakibin karşısında bizim daha öne topu atıp da önde basıp onların o oyundan sonuç alabilecek bir oyun tercih etmedik” diye konuştu.