• Nevavprestij
EKONOMİ Haber Girişi : 19 Ocak 2024 13:47

Bodrum FK ligde çıkışını sürdürmek istiyor

Bodrum FK ligde çıkışını sürdürmek istiyor
Bodrum Futbol Kulübü ligin 19’uncu haftasında deplasmanda Erzurumspor ile karşılaşacak. Karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekip ligde galibiyet serisi yakalayıp çıkışını sürdürmek istiyor.

Trendyol 1’inci Lig 19’uncu hafta karşılaşmasında Bodrum FK deplasmanda yarın saat 13.30’da Erzurumspor’a konuk olacak. Kupada karşılaştığı Gaziantep FK’ya mağlup olan ve kupaya veda eden yeşil-beyazlı ekip Süper Lig yolunda, ligde galibiyet serisi yakalayıp çıkışını sürdürmek istiyor. Karşılaşmanın hazırlıklarını Erzurum’da sürdüren Bodrum FK’da sakatlıkları bulunan 5 oyuncu forma maçta giyemeyecek. Ligde 32 puanla 4’üncü sırada bulunan yeşil-beyazlı ekip, Erzurum karşısında galibiyet hedefleyerek yuvaya 3 puanla dönmek istiyor.

voyage otel

 

Zorlu bir deplasmanda mücadele edeceklerini söyleyen Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “ Kupa bizim için az oynayan, oynamayan genç oyuncularımıza bir şans vermemiz açısından önemliydi. Talihsiz bir şekilde elendik artık ligimize döneceğiz. Ligin ikinci yarısı çok daha zor olacak. Genç oyuncular almaya devam ediyoruz, hem yetiştirici hem de yarışmacı bir takım olmanın peşinde koşuyoruz. Erzurumspor 2 senedir bu ligde hocası aynı ve ne oynadığını bilen bir takım. Bunu sahaya iyi yansıtmaya çalışan bir takım. Puanlarının silinmesiyle sıkıntılı bir konumda görünüyorlar ama bence iyi oynayan iyi mücadele eden bir ekip bizim için zor bir deplasman olacak. Bizim 5 sakat oyuncumuzun aramıza katılmayacak olması bizim için maçı birazcık daha zorlaştırıyor. İnşallah arzu ettiğimiz skorla şehrimize döneriz” dedi.