• Nevavprestij
SPOR Haber Girişi : 18 Mart 2024 13:06

Bodrum FK evinde puanları paylaştı

Bodrum FK evinde puanları paylaştı
Bodrum Futbol Kulübü ligin 27’inci haftasında seyircisiz evinde ağırladığı Boluspor ile 1-1 berabere kaldı

Bodrum FK seyircisiz oynadığı maçta evinde berabere kaldı. Bu skorla Play-Off hattında iddiasını sürdüren yeşil-beyazlı ekip 4 haftadır 3 puana hasret kaldı. Maçın ardından değerlendirme yapan Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “4 haftadır galip gelememe süremiz oldu. Geçen sene bir dönem bunu yaşamıştık. En kısa sürede 3 puanı alıp tekrardan galibiyetler serisine başlayabiliriz” dedi.

voyage otel

 

 

Trendyol 1’inci Lig 27’inci hafta mücadelesinde Bodrum FK sahasında Boluspor’u ağırladı. Ligin 25’inci haftasında Eyüpspor maçında yaşanan saha olaylarından dolayı yeşil- beyazlı ekip sahaya taraftarından yoksun çıktı. Mücadelenin ilk yarısı çekişmeli geçerken her iki takımda bulduğu 1’er golle soyunma eşit girdi. Mücadelenin ikinci yarısında yeşil- beyazlı ekip etkili oyun sürdürdü. Mücadelenin geri kalan dakikalarında gol olmazken her iki takımda 1’er puana razı oldu. Play- Off hattında bulunan Bodrum FK haftayı 44 puanla kapatırken rakibi Boluspor ise haftayı 43 puanla 7’inci sırada kapattı.

 

 

HER HAFTA ÜSTÜNE KOYARAK DEVAM EDECEĞİZ

 

 

4 haftadır galip gelemediklerini söyleyen ve en kısa sürede 3 puan alacaklarını belirten Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Önemli bir karşılaşmaydı, konum itibariyle 2 takım içinde önem arz ediyordu. Oyunda fena olmadı aslında ama seyircinin olmayışı maçı biraz yavan bir hale getirdi. Seyircisiz tüm maçlar genelde böyledir. Biz maçın başından sonuna kadar üçüncü bölgedeki son paslar ve son vuruşların haricinde bence çok doğru şeyler yaptık. Oyunun genelinde üstündük. Belki de sezon itibariyle topun en çok bizde kaldığı maçta olabilir. Son paslardaki beceriksizliğimiz maalesef bugün kazanmamızı engelledi. Güçlü ve iyi bir rakibe karşı oynadık. Oyuncularım kazanmayı çok istedi ama kazanamadılar. 7 maç kaldı, 1 puan aldık yolumuza devam ediyoruz. Her hafta üstüne katarak inşallah devam ederiz. 4 haftadır galip gelememe süremiz oldu. Geçen sene bir dönem bunu yaşamıştık. En kısa sürede 3 puanı alıp tekrardan galibiyetler serisine başlayabiliriz” dedi.

 

 

Boluspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak ise, “Son haftalarda Play-Off hattındaki takımların kazanması, yukarıda Play-Off’un içinde olan takımların maç kazanamaması aşağıdan gelen takımları biraz iştahlandırıp bugün ki oyunu zorlaştıran etkenlerden bir tanesiydi. 1 puan aldık baktığınız zaman ve lig sonunda ikili averajlarda Bodrum ve Bandırmaspor’dan öndeyiz. Bu bizim için günün karı olarak görünüyor. Biz oynamayı seven bir takımız ama maalesef zemin problemi nedeniyle iki takım açısından da topun hızlandığı topa sahip olma oyunları yoktu. Ona rağmen kazanabilirdik savunma oyuncumuzun yaptığı hatadan gol yedik ve eşit sağlandı. Bodrum FK’yı tebrik ederim, 2 senedir yarışıyorlar” diye konuştu.