• Nevavprestij
KÜLTÜR-SANAT Haber Girişi : 09 Şubat 2022 12:11

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı üretimlerini sergiledi

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı üretimlerini sergiledi
Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı öğrencileri ve öğretim üyelerinin katılımıyla Serigrafi Çalıştayı yapıldı.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü’nden Prof. Musa Köksal ile öğrencileri Arş. Gör. Elif Köse, Orhan Can Türkmener, Başak Önkol, Gülçin Çelik ve Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı öğrencilerinin katılımıyla Serigrafi Çalıştayı yapıldı. 

voyage otel

 

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi’nde engelli bireylerin sosyal hayata katılımını arttırmak ve sanatla bir araya gelmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen etkinlikte şablonlu bir tasarımın bir ipek elek, mürekkep ve bir silecek kullanarak bluzlere aktarılması üniversite öğrencileri ve Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı öğrencilerinin ortaklaşa çalışmasıyla yapıldı. 


 
Vakıf Başkanı Numan Balaban, Başkan Yardımcısı Yılmaz Algül, ve Yönetim Kurulu Üyeleri Hülya Kocadon, Murat Önder’in katıldığı çalıştayda Başkan Balaban tarafından, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi katılımcılarına teşekkür belgeleri takdim edildi. 

 

Numan Balaban konuşmasında; bu tür etkinliklerin Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı öğrencilerinin sanat becerilerinin gelişmesi ve sosyalleşme sürecine katkısına değinerek, etkinliklerin devamına ilişkin temennilerini dile getirdi.