• Nevavprestij
BODRUM ÖZEL Haber Girişi : 11 Şubat 2022 10:21

Bodrum, EMITT fuarının ikinci gününde konuklarını ağırlamaya devam etti

Bodrum, EMITT fuarının ikinci gününde konuklarını ağırlamaya devam etti

Bodrum standı, EMITT 25. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nın 2. gününde de konuklarına ağırlamaya devam etti. Bodrum Ticaret Odası (BODTO) organizasyonu, Bodrum Belediyesi ve Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV) destekleriyle kurulan standa 2. Gün BODTO Meclis Üyesi Toros Demirdöven ev sahipliği yaparken, Bodrum Belediyesi, BODER, BOTAV yetkilileri ve BODTO üyeleri de standı yalnız bırakmadı.

voyage otel

 

Standı ziyaret eden isimler arasında CHP İstanbul Eski Milletvekili Dr. Dursun Çiçek, Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Gelecek Partisi Muğla İl Başkanı Selahattin Kayaman, CHP Kadın Kolları MYK Üyesi Necla Kacan yer aldı.

 

Demirdöven Bodrum standının gün boyu Bodrumlu firmalara toplantı ortamı sunduğunun altını çizerek, “Her fuarda kapsayıcı bir misyonla ‘Bodrum Stadı Hepimizin’ diyoruz. Bu sene de bunun sonuçlarını alan standımız 2 gündür önemli görüşmelere ulusal ve uluslararası toplantılara sahne oluyor.” dedi.

 

Standı ziyaret eden protokol üyeleri ile turizm öngörüleri ve ekonomik dengesizlerden kaynaklanan sorunların görüşüldüğünü bildiren Meclis Üyesi Toros Demirdöven, ekonomik açıdan stabil bir durum sağlanamamasının yatırımların önündeki büyük bir engel olduğuna vurgu yaptı. Demirdöven konuşmasının devamında şunları kaydetti: “Fuarda aldığımız öngörülere göre herkes 2022 turizm sezonuna umutla bakmak istiyor ancak pandemi ve refah seviyesindeki azalma da iç pazar için bu öngörüyü zorlaştırıyor. Dış pazara baktığımızda ise büyük bir engelle karşılaşılmadığı takdirde ülkemizin ve Bodrum’un tercih edilirliğinin yüksek olacağını düşünmekteyiz.”.

 

Fuar yetkilileri tarafından Bodrum standının 3 numaralı holde 12 Şubat tarihine kadar hizmet vermeye devam edeceği bildirildi.