• Nevavprestij
EKONOMİ Haber Girişi : 03 Mart 2021 13:44

Bodrum DEVA'dan Girişimcilere Destek

Bodrum DEVA'dan Girişimcilere Destek
Bodrum Deva Partisi İlçe Yönetimi içinde yaşadığımız pandeni döneminde Bodrum’a hizmet vermek için yatırım yapan ve işletme açan girişimcilere teşekkür ziyareti gerçekleştiriyor.

Haber Merkezi -  Bodrum Deva Partisi İlçe Yönetimi içinde yaşadığımız pandeni döneminde Bodrum’a hizmet vermek için yatırım yapan ve işletme açan girişimcilere teşekkür ziyareti gerçekleştiriyor.

voyage otel

Toptan ve perakende hizmet veren Yaser Kırtasiye Girişimcisi Şeyma Nur Akansu’yu ziyaret eden; Kadın Politikaları Başkanı Emel Tepecik, Genel Sekreter Hacı İbrahim Namlı, Gençlik Politikaları Başkanı Ege Keskin yaptıkları açıklama da; İşletme sahibi kadın girişimci Şeyma Nur Akarsu ve eşi Yaser Akarsu’ya hayırlı olun ziyaretinde bulundu. Girişimciliğin yaşadığımız koşullarda cesaret istediğini belirten Emel Tepecik; Kadın girişimcilerimiz ticarette daha cesaretli kendilerine Bodrum’a kazandırdıkları işletmeden dolayı teşekkür ediyorum. Biz Deva ailesi olarak her zaman yanındayız esnafımızı güçlendirmek ilk önce Bodrumlu vatandaşlarımız ile gerçekleşecektir. Tüm Bodrumlu vatandaşlarımızı da esnaflarımızda alışveriş yapmaları için çağrıda bulunuyorum dedi.

Yaser Kırtasiye Girişimcisi Şeyma Nur Akarsu; "Deva Partisi İlçe yönetiminde arkadaşların bu ziyareti bizi mutlu etmiştir. Açmış olduğumuz işletmemize tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum" dedi. Yaser Kırtasiye ’de toptan ve perakende, kırtasiye ürünleri okuma kitapları, ders kitapları bulunuyor  

Deva Partisi Genel sekreteri hacı İbrahim Namlı yaptığı açıklamada "Deva Partisi Bodrum olarak girişimcilerimizin yanındayız bu girişimcilerin Kadın olması bizi ayrıca mutlu ediyor. Parti politikalarımız da esnafa yönelik, Kadınlarımızın ekonomi de ve siyasette ki rolü üzerine birçok çalışma bulunuyor. Biz de Bodrum Deva Partisi olarak güzel çalışmalara imza atacak projeler hazırlıyoruz. Girişimcilerimizin kendilerini anlatma ve tanıtımlarında önemli eksiklikler bulunuyor Bodrumlu girişimcileri, Bodrumlu vatandaşlar ile buluşturacak önemli bir çalışmamızı yakında açıklayacağız"ifadelerini kullandı.