• Nevavprestij
GÜNCEL Haber Girişi : 22 Eylül 2023 11:48

Bodrum'daki çifte cinayetin nedeni beli oldu!

Bodrum'daki çifte cinayetin nedeni beli oldu!
 Bodrum'da  dün akşam saatlerinde bir otomobilin içerisinde kafalarına kurşun sıkılarak öldürülen Denizli eski baro Başkanı Mehmet Erdal Çam ile emekli icra müdürü Özcan Çavdar’ın ölümlerinin ardında bir otelin tahliyesi ile ilgili dava olduğu iddia edild

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Turgutreis Mahallesi'ndeki Turgut Özal Caddesi’nde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda otel işletmecisi Galip Özmen ‘in (64) bir sorunu konuşmak üzere buluştuğu avukatı 73 yaşındaki  Mehmet Erdal Çam ve eski icra müdürü 56 yaşındaki Özcan Çavdar'ı  bir restorana gitmek için bindikleri otomobilde arkalarından başlarına kurşun sıkarak öldürmesi ilçede büyük üzüntü ve öfke yarattı.

voyage otel

 

OTELİN TAHLİYESİ İDDİASI

 

Galip Özmen’in Turgutreis’te işlettiği bir otelden tahliyesi ile ilgili dava sonucunu avukatı Çam ile sık sık tartıştığı iddia edildi. Muğla Barosu Bodrum temsilcisi Avukat Onursal Özbek SÖZCÜ’ye yaptığı açıklamada “Olaydan çok büyük acı ve üzüntü duyuyoruz. Cinayetin nedenleri bugün ifadeler alındıktan sonra belli olacak. Ancak bildiğimizi kadarı ile Erdal abinin birkaç dosyası kalmıştı. Sonra avukatlığı bırakacaktı. Galip Özmen de bir otel tahliyesi davasında müvekkiliydi. Ancak ne olursa olsun hiçbir dava sonucu insanları vahşice öldürmeye gerekçe gösterilemez. Katil zanlısının en ağır cezayı alabilmesi için gerekirse mahkeme salonlarını avukatlara doldurup 500 avukatla davaları izleyeceğiz” dedi.

 

 

ERDAL ÇAM BUGÜN BODRUM’DA TOPRAĞA VERİLECEK

 

Avukat Mehmet Erdal Çam’ın bugün saat 15.30’de Bodrum Adliyesi’nde düzenlenecek törenin ardından Bitez Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Akyarlar Mahallesi Kemer Mezarlığı’nda toprağa verileceği belirtildi. Emekli icra müdürü Özcan Çavdar'ın yurt dışında olan oğlunun gelmesinin ardından cenazesinin toprağa verileceği yerin belil olacağı açıklandı.