• Nevavprestij
EGE Haber Girişi : 04 Nisan 2022 13:49

Bodrum’da yeni tatil trendleri

Bodrum’da yeni tatil trendleri
Bodrum, denizle iç içe geçmiş bir kültüre sahip ve Bodrum plajlarında ya da koylarında yüzerken, aynı zamanda tekne turlarını da düşünmelisiniz.

Ege’nin incisi Bodrum, Muğla’nın en güzel ilçelerinden biri. Her yıl yüz binlerce turisti ağırlayan bölge adeta bir turizm üssü. Doğal güzellikleri, tarihi ve kültürel mirası ile öne çıkan Bodrum’da tatil trendleri zaman içerisinde değişiyor. En hareketli tatili sunan adres olarak bilinen Bodrum’da öne çıkan tatil konseptleri, aileniz ve dostlarınızla harika bir zaman geçirmenize olanak tanıyor. Peki 2022 yazına ilerlerken, Bodrum tatiline öne çıkanlar neler? Bodrum’da yapılacak şeyleri içeren önerilere bakalım.

voyage otel

Bodrum’un hareketli sokaklarını keşfedin


www.kamupersoneli.net'ten Batuhan Temel'in haberine göre, Bodrum tatilinde yapılacak birçok şey var ve insanı kararsız bırakabiliyor. Ancak Bodrum’a adım atıldığında yapılacak ilk şey, harika atmosferi ile Bodrum’un merkezini keşfetmek. Kumbahçe Mahallesi ile Kordon arasında uzanan Bodrum merkezi, sahil yolundan yürürken teknelerin izlenebildiği, Bodrum Kalesi’nin eşsiz manzarasının seyredilebildiği bir yer. Bodrum’a gelen birçok kişinin ilk durağı da bu kordon hattı. Rengarenk sokaklara ev sahipliği yapan Bodrum merkezde, kafe ve restoranlarda gün batımına karşı yemek yiyebilir, bisiklet ya da e scooter sürebilirsiniz.


 Tekne turları ile maviliklere yolculuğa çıkın


Bodrum, denizle iç içe geçmiş bir kültüre sahip ve Bodrum plajlarında ya da koylarında yüzerken, aynı zamanda tekne turlarını da düşünmelisiniz. Günlük tekne turları Bodrum’un merkezinden hareket ediyor ve sabah 9 ile akşam 6 arasında güzel bir yolculuk sunuyor. Görülmemiş birçok özel koyun görülebileceği turlar, yemekli ve müzikli konseptiyle son derece eğlenceli. Bodrum tekne turlarında dilerseniz kalabalık turların bir parçası olabilir, dilerseniz ailenize özel bir tur da organize edebilirsiniz.

 

Ege mutfağını keşfedin


Bodrum’un tatil trendlerinde, keyifli Ege mutfağını keşfetmek her zaman ön planda. Yeni açılan gurme Bodrum restoranlarında, yeni nesil meyhanelerde Bodrum’un keyifli yönünü keşfedebilirsiniz. Zeytinyağlı tadına doyum olmayan Bodrum yemeklerini denemenin mümkün olduğu Bodrum’da aynı zamanda balık lokantaları da eşsiz bir havaya sahip. Karides, kalamar, Bodrum çuprası gibi deniz mahsulleri ile güzel bir akşam geçirebilirsiniz.

 

Bodrum tatil villalarında kalın

 

Bodrum’un en güzel yanlarından biri harika manzarası. Bu manzaranın tadına varmak içinse bodrum kiralık villa seçeneklerini tercih edebilirsiniz. Kiralık villaların yaygın olduğu Bodrum’da, güvenilir villa kiralama platformları üzerinden size hitap eden villayı keşfedebilirsiniz. Tatil için en iyi villa kiralama sitesi deneyimini sunan adreslerde, günlük ve haftalık ucuz kiralık villa bulmak mümkün. Tatil için havuzlu ya da denize sıfır, jakuzili yazlık villa arıyorsanız Bodrum’un lüks villaları harika bir ortam sunuyor. Lüks konseptin ön plana çıktığı bahçeli villalar, doğa içinde olmasıyla da ilgi görüyor. Yeni çiftler için balayı villaları Bodrum’da popüler olurken, özel konumu ile muhafazakar villalar da rağbet görüyor. Geniş aileler için çocuk havuzlu villalar tercih edilirken, evcil hayvan kabul eden villalar da Bodrum’da güzel bir tatil için düşünülebilir.