• Nevavprestij
EGE Haber Girişi : 24 Haziran 2023 15:26

Bodrum'da yeni moda 2+1 kıyı işgali

Bodrum'da yeni moda 2+1 kıyı  işgali
Kaçak yapılaşma ile sık sık gündeme gelen Bodrum'da sahil isgalleri ise önlenemiyor. Son olarak Torba'da yeni model kaçak iskele türedi

Bodrum'da kıyı işgalleri sürüyor. Özellikle yaz döneminde sıkça karşılaşılan isgaller nedeniyle vatandaş denize girecek alan bulamıyor.

voyage otel

 

 

Bodrumhaber'de yer alan habere göre, işgal atında kıyılara kimse ses çıkarmazken, Bardakçı Koyunda Kentsel Tasarım Alanları dahi işgal edilmişken, yeni tür yapılar ortaya çıkmakta.

 

Bodrum’un Torba Mahallesi’nde yeni bir iskele modeli ile karşı karşıyayız. 2+1 iskele kıyıdan manzarayı kapattığı gibi, görenlere “bu kadarına da pes.” dedirtti.

 

Bodrum Bardakçıda otellerin, sahilleri kullanacağım derken, halka ait alanları işgal etmesi ve “ecrimisil ödüyoruz” demeleri ayrı bir hukuki komiklik. Kentsel tasarım alanlarının imar planında yer aldığı şekilde düzenlenmesi gerekiyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Bodrum Belediyesi kendi aralarında  “Kör Ebe” oynarken kamu otoritesinin de olaylara seyirci kaldığı gözlenmekte.

 

Bodrum’a kim sahip çıkacak.

 

Yetkilileri göreve çağırıyoruz. Bu memleketi dahili yada harici kimseye işgal ettirmemeliyiz. Herkes hak ettiğini kazansın.