• Nevavprestij
BODRUM ÖZEL Haber Girişi : 03 Şubat 2022 17:01

Bodrum'da trafik kazası: Engelliler yurttaş ezilmekten son anda kurtuldu

Bodrum'da trafik kazası: Engelliler yurttaş ezilmekten son anda kurtuldu
Bodrum'da yürüme güçlüğü çektiği öğrenilen kadın sürücü kazaya neden oldu. Kazada Cengiz Ağırman adlı engelli vatandaş ezilmekten son anda kurtuldu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşanan trafik kazasında bir kişi yaralandı. Kaza Bitez Mahallesi Atatürk Caddesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, kadın sürücünün kullandığı otomobil park ettiği çarşıdan geri geri hareket ettiği esnada kontrolden çıktı. Karşı caddeye geçerek park halindeki motora çarpan araç aniden hızlanan araç bu sefer de karşı caddeye geçerek dükkan kapısına çarparak durabildi.

voyage otel

 

Araç, bu esnada yolda geçen Cengiz Ağırman, isimli engelli vatandaşın kullandığı motora da çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere düşen Cengiz Ağırman, omuzundan yararlandı. Engelli vatandaşın kullandığı motor ise kullanılamaz hale geldi. Yaralı vatandaş ise sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

 

 

ESNAF UYARMIŞ

 

Kazaya neden olan otomobil sürücüsü kadının yürüme zorluğu yaşadığı öğrenildi.

Alınan bilgilere göre, yürüme problemi yaşayan kadın kaza öncesi esnaflara uyarılmış. Kazanın görgü tanığı olan manav işletmecisi Hüseyin Çapkın," Hanim efendiyi tanıyorum. Dün manasına gelerek alışveriş yaptı. Yürüme güçlüğü çekiyordu. Ancak adım artıyordu. Kendisini uyardım ama bana ' ben aracımı kullanırken zevk alıyorum, sorun olmaz' dedi. Bugün ise bu kaza yaşandı". İfadelerini kullandı.