• Nevavprestij
EGE Haber Girişi : 04 Ağustos 2023 15:54

Bodrum'da trafik felç! Tüm yollar kapalı

Bodrum'da trafik  felç! Tüm  yollar kapalı
Bodrum'da Bitez Mahallesi’nde su ana isale hattının patlamasıyla, ana ve ara yollarda trafik yoğunluğu yaşandı

Muğla Bodrum Bitez Mahallesi'ndeki Atatürk Bulvarı’ndaki su ana isale hattında patlama meydana geldi. Patlak nedeniyle Bitez, Turgutreis, Alt Konacık, Ortakent, Yahşi, Gürece, İslamheneleri ve Yaka mahallerinde 24 saati aşan su kesintisi beklenirken, MUSKİ ekipleri arızaya müdahale etti.

voyage otel

 

 

Çalışmalar nedeniyle Bitez Yalısı’ndan Ortakent’e giden yol ise trafiğe kapandı. Bölgeden geçemeyen sürücüler, Bodrum– Turgutreis karayoluna yönelince karayolunda aşırı trafik yoğunluğu oluştu. 

 

Oluşan yoğunluk şuan da sürüyor. Ana hatlar tamamen durmuş durumda. Ara yollarda ise yoğunluk daha da armis durumda. Trafik ışıkları devre dışında kalmış durumda. Herhangi bir müdahalede de yok.

 

Özellikle Turgutreis- Bodrum yolu yönünde konacik, bitez ve Ortakent bölgelerinde yoğunluk artış durumda. Yoğunluk nedeniyle kazalar yaşanıyor. 

 

Bodrum Yarımadası’nda yaşanan patlaklar ile ilgili MUSKİ Genel Müdürlüğü bir açıklama yayınlarken, açıklamada DSİ tarafından yapılan hatların arızalı olduğunun mahkeme tarafından görevlendirilen bilirkişi tarafından kayıt altına alındığı ve ivedilikle bu hatların yine DSİ tarafından yenilenmesi gerektiği vurgulandı