• Nevavprestij
GÜNCEL Haber Girişi : 02 Şubat 2022 12:34

Bodrum'da şüpheli ölüm!

Bodrum'da şüpheli ölüm!
Turhan’ın ölüm nedeninin belirlenmesi için cenazesi Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bodrum’un Gümüşlük Mahallesi’ndeki bir kamp ve apart  alanında yaşadığı belirtilen 37 yaşındaki Kubilay Volkan Turhan bugün sabah saatlerinde ölü bulundu. Turhan'ın Turgutreis'te bir arkadaşı ile birlikte tekne motorları tamiri yaptığı ve 5 gün önce kamp alanındaki apartlarda konaklamak için apartı kiraladığı belirtildi.

voyage otel

Kamp alanı yöneticisi ve işletmecisi Ayhan Çavuşoğlu anterhaber.com.a yaptığı açıklamada "Turhan arkadaşı ile birliket kamp alanımızdaki apartlardan birini kiraladı. kış döneminde kalacaklardı. Geleli 5-6 gün oldu. Benim edindiğim bilgiye göre daha öncede kalp  rahatsızlığı varmış, stend takılmış. Sanıyorum ölümüde kalp rahatsızlığı ile ilgili. Birlikte kaldığı arkadaşı odada sabah hareketsiz yattığını görünce yardım istemiş. Çok üzüldük, gencecik bir insan, arkadaşı ile birlikte tekne motorlarının tamirinde çalışıyorlarmış" diye konuştu.  Jandarma ve sağlık ekiplerine haber verilmesinin ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri Turhan’ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Turhan’ın ölüm nedeninin belirlenmesi için cenazesi Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.