• Nevavprestij
BODRUM ÖZEL Haber Girişi : 08 Aralık 2021 09:33

Bodrum'da pes dedirten olay! işçiyi 'koltuk kirlenir' diye koltuğa oturtmadı

Bodrum'da pes dedirten olay!  işçiyi 'koltuk kirlenir' diye koltuğa oturtmadı
Muğla’nın Bodrum ilçesinde toplu taşıma aracına binen bir işçinin kıyafetleri kirli diye otobüsteki koltuğa oturtturmayan şoföre yolcular tepki gösterdi.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir dolmuş şoförünün akşam saatlerinde dolmuşa binen işçiyi kıyafeti kirli olduğu gerekçesiyle koltuğa oturtmak istememesi tepkilere neden oldu. 

voyage otel

 

“SEN BU KOLTUĞU OTURAMAZSIN”

 

Çalıştığı inşaattan çıkan işçi evine dönmek üzere Bodrum- Yalıkavak dolmuşuna bindi. Dolmuş şoförünün işçiye “Sen bu elbiseyle, bu pantolonla bu koltuğa oturamazsın" dediği görüntüler kısa sürede sosyal medyada yayıldı. 


Dolmuşta bulunan vatandaşlardan birinin olay anını kamera kaydına almasına dolmuş şoförü tepki göstererek, "Beni neden çekiyorsun? Geldiğin zaman bu koltuk kirli dediğin zaman beni şikayet ediyorsun ama. Görüyor musun durduk yere savaş çıkardılar arabanın içinde. Sen neden çekiyorsun? İndiririm aşağıya giderim polise. Sen habersiz video çekemezsin. Ayıp ya. Bana meydan okuma bak. Bana meydan okuyamazsın. O videoyu siler misin? Bende gitmiyorum" ifadelerini kullandı.

 

Şikayetler üzerine Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından dolmuş şoförünün bilgisine başvurulacağı öğrenildi.

Sosyal medyada düşen görüntü hızla yayıldı. Olaydan haberdar olan şoförün işvereni işine son verdi. Muğla Büyükşehir Belediyesinin de şoför hakkında 2 suçtan cezai işlem uyguladığı ve bir daha belediye bünyesinde çalışmasına izin vermeme kararı aldığı öğrenildi.