• Nevavprestij
EKONOMİ Haber Girişi : 09 Aralık 2023 19:55

Bodrum’da, Mekanik Tesisat Ürünlerinin Tek Adresi Terminal Store Açıldı

Bodrum’da, Mekanik Tesisat Ürünlerinin Tek Adresi Terminal Store Açıldı
Mekanik tesisat alanında hizmet vermek için açılan Terminal Store, mekanik tesisat işlerinde kullanılan tüm malzemelerin satışı konusunda Bodrum’da alanında tek ve en kapsamlı hizmeti üretecek.

Çatısı altında 16 ana marka ve bu markalara ait 20 binin üzerinde ürün yelpazesi ile Bodrum’da bir ilk olacak Terminal Store, geçtiğimiz gün oldukça görkemli bir açılışla hizmet vermeye başladı. Mekanik tesisat alanında hizmet vermek için açılan Terminal Store, mekanik tesisat işlerinde kullanılan tüm malzemelerin satışı konusunda Bodrum’da alanında tek ve en kapsamlı hizmeti üretecek.

voyage otel

 

Bugüne kadar sektörün her alanında toplam 20 yıllık bir deneyim ile Yücel Kaşıkara tarafından 2017 yılında Bodrum’da kurulan Terminal Mühendislik, her türlü yapının ısıtma, soğutma ve mekanik tesisat alanında çözüm ortağı olarak hizmet vermeye devam ediyor.

 

Konutlardan alışveriş merkezlerine, hastanelerden otellere kadar tüm yapıların, ulusal ve uluslararası standartlarda mekanik tesisatlarının projelendirme ve uygulamaları konularında hizmet veren Terminal Mühendislik, bu alandaki en kapsamlı ürün yelpazesi ile açılan Terminal Store ile Bodrum’da inşaat sektöründe önemli eksiklerden birini de tamamlamış oluyor.

 

Sektöründe lider konumda olan Terminal Mühendislik bünyesinde yer alan proje ve uygulamaya malzeme tedarikini de ekleyen markanın kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Yücel Kaşıkara, açılışta yaptığı konuşmada hedeflerinin benzer iş kolunda hizmet veren diğer kuruluşların da ana tedarikçisi olmak istediklerini belirtti. Kaşıkara yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“2017 yılında Terminal Mühendislik markası ile sektöre ilk adımı attığımda, sadece projeler ile mekanik tesisat alanında hizmet vermenin Bodrum’a ve markamıza daha çok şey katmak için ilerlemenin önemine inanmıştım. Yaklaşık 6 yıllık bir süreçte sektörde kazandığım 20 yıllık deneyime neredeyse bir o kadar daha deneyim katarak, gerek sektörel eksiklerin, gerek Bodrum’da yaşanan tedarik sorunlarının önüne geçebilmek için Terminal Stor’u bugün hayata geçirdik.

 

Hedefimiz, bizimle aynı sektörde yer alan firmaların ihtiyaçlarını karşılamak olduğu kadar, yarımada genelinde bulunan irili ufaklı firmaların da tedarikçileri olabilmek. Öncelikli hedeflerimiz arasında Bodrum’da projelerin mekanik tesisat işlerinde kullanılan tüm ürünlerin yerel sağlayıcısı olmak. Sonrasında da az önce belirttiğim gibi yarımadada hizmet veren ve sektörün ürünlerini satan, kişi ve kurumların malzeme tedarikçisi olma yolunda ilerlemeyi hedefliyoruz.

 

Yıllardır iş birliği yaptığımız, çözüm ortağımız olan markalar ile açığımız Terminal Store, tüm ürünlerin bölge ana bayisi ve dağıtıcısı konumundadır. Açıldığımız günden bu yana çalıştığımız kişi ve kurumlara uyguladığımız ve bizim olmazsa olmaz hizmet politikamız olan en iyi fiyat, en uygun ödeme şartları ve en hızlı servis imkânıyla sağladığımız hizmeti, Terminal Stor’da da devam ettireceğiz.

 

Toplam 16 ana marka ve bu markalara ait 20 binin üzerinde ürün ile kendi sektöründe yarımadanın en büyük lojistik ve satış ağına sahip markalarından birini hayata geçirdiğimiz bugün, bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkürü bir borç biliriz. Hepimize Hayırlı olsun.”

 

 

 

Konacık Mahallesi Atatürk Bulvarı No: 135/B adresinde hizmet vermeye başlayan Terminal Store, 900 metrekaresi kapalı alan olmak üzere toplamda 1.500 metrekarelik alan üzerinde kurulu bir lojistik satış üssü olarak Bodrum’da hizmet vermeye başladı.