• Nevavprestij
BODRUM ÖZEL Haber Girişi : 29 Ocak 2021 17:12

Bodrum’da kar sürprizi! Çocuklar doyasıya eğlendi!

Bodrum’da kar sürprizi! Çocuklar doyasıya eğlendi!
Yaz aylarında kavurucu sıcaklara ev sahipliği yapan Muğla’nın Bodrum İlçesinde kar sevinci yaşandı. Organize edilen etkinlikle yüksek kesimlere yağan kar kamyonlarla taşınarak Belediye meydanına getirildi.

Yaz aylarında kavurucu sıcaklara ev sahipliği yapan Muğla’nın Bodrum İlçesinde kar sevinci yaşandı. Organize edilen etkinlikle yüksek kesimlere yağan kar kamyonlarla taşınarak Belediye meydanına getirildi.  Çocukların yoğun ilgi gösterdiği etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

voyage otel

 

Haber merkezi - Muğla’nın Bodrum ilçesinde iki gün önce başlayan ve yaklaşık 36 saat süren aralıklı kar yağışı ilçede renkli görüntülere neden oldu.  Bodrum’un yüksek yerleşim yerleri olan Mumcular, Mazı da santimlerce kar yağdı. Karın keyfini yaşamak isteyenler bu alanlara akın ederken Bodrum’da ise sürpriz yaşandı.  Şehir merkezinde olan ve kar oynamaya gidemeyen çocuklar için AK Parti İlçe Başkanlığı ve Kavaklıdere Belediyesi’nin organizasyonu ile kamyonlarla kar getirilerek bugün öğle saatlerinde belediye meydanına döküldü.

Bodrum Limanı’nın yanındaki Belediye Meydanı’na kamyonlarca dökülen tonlarca kar görenleri şaşkına çevirdi. Belediye Meydanı’na kar getirildiğini duyan Bodrumlular akın akın geldi onlarca çocuk anne ve babaları ile kartopu oynayıp kardan adam yapmanın keyfini çıkardı. Evli ve bir çocuk annesi Gülcan Baran, “ Ben İstanbul’dan buraya yerleşim. Bodrum’da hiç umudumuz yoktu kar açısından.  Çocuğum acısından iyi oldu. İstanbul’da çocuğum karı biraz görmüştü ama burada çok iyi oldu. Büyük bir sürpriz oldu. Etkinlik çok iyi geçti çok iyi oldu” dedi.

 

 


Etkinliği düzenleyen AK Parti İlçe Başkanı Osman Gökmen ise “Ben karı ilk kez 20 yaşına geldiğimde görmüştüm ve o zaman kendime söz vermiştim, hayalim vardı. Bodrum’at çok sık karmaz yağarsada hep yüksek kesimlerde kalır. Ancak sahillerde olan çocuklarımız ne yazıkki karı göremez oynama fırsatı bulamaz. Bu nedenle bir hayalimi gerçekleştirdim. Bundan sonrada yoğun kış aylarında Muğla’nın yakın ilçelerinden kamyonlarla kar getirip Bodrumlu çocuklarımızla buluşturmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.