• Nevavprestij
GÜNCEL Haber Girişi : 09 Aralık 2022 13:10

Bodrum’da elektrik akımına kapılan işçi yaşamını yitirdi

Bodrum’da elektrik akımına kapılan işçi yaşamını yitirdi
Bodrum’da yapımı devam eden bir konut çalışırken elektrik akımına kapılan 23 yaşındaki Taylan Pay isimli genç yaşamını kaybetti. Pay’ın cenazesi işlemleri bittikten sonra Van’a götürülecek

 

voyage otel

BODRUM - Bodrum'un Turgutreis Mahallesi’nde yapımı devam eden konut inşaatında çalışan Taylan Pay, (23) işçi elektrik akımına kapılarak yaşamını yitirdi. Sabah 9:30 sıralarında çalıştığı şantiyede iskele kuran Taylan Pay’ın elindeki iskele parçası elektrik direğine takıldı. İskele demiri ile birlikte Taylan Pay’ın vücudu kısa sürede akıma kapıldı. Kaza sonrası olay yerine gelen sağlık ekipleri, Taylan Pay’ı özel bir hastaneye kaldırdı. Pay, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 

Van nüfusuna kayıtlı olan Taylan Pay’ın cenazesi Bodrum Mezarlıklar Müdürlüğüne kaldırıldı. Burada yapılacak olan cenaze işlemleri sonrası Pay’ın memleketi Van'a toprağa verilmek üzere götürüleceği öğrenildi.  Pay'ın cenazesi yarın 09.50'de havayolu ulaşımı ile Van'a gönderilecek. 23 Yaşındaki Pay'ın nişanlı olduğu ve evlilik hazırlığında olduğu öğrenildi.

23 yaşındaki gencin ölümüne ilişkin soruşturma başlatıldı.