• Nevavprestij
EGE Düzenleme Tarihi : 28 Kasım 2020 16:12 Haber Girişi : 28 Kasım 2020 16:16

Bodrum’da ehliyetsiz sürücü dehşeti! 16 yaşındaki genç hayatını kaybetti

Bodrum’da ehliyetsiz sürücü dehşeti! 16 yaşındaki genç hayatını kaybetti
Muğla’nın Bodrum ilçesinde, 16 yaşındaki ehliyetsiz çocuk kaza yaptı. Kazada 16 yaşındaki genç hayatını kaybetti

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan 16 yaşındaki O.U.'nun ailesinin haberi olmadan kullandığı otomobile yanına arkadaşları 15 yaşındaki İlkim İzci ve 16 yaşındaki Burçak Çobanoğlu’nu da alarak Bodrum'dan Yalıkavak Mahallesi'ne gitmek üzere yola çıktı.

voyage otel

Gökçebel Mevkii'ne gelindiğinde kullandığı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybeden O.U. önce orta refüje çarptı ardından otomobil takla atarak karşı şeride geçti. Otomobilin takla attığı sırada açılan kapılarından yola fırlayan ve yaklaşık 30 metre ileriye düşen Çobanoğlu ile İzci ağır yaralandı.


Sözcü Gazetesi'nin haberine göre Kazanın hemen ardından vatandaşların yardıma koştuğu çocuklar için ambulanslar seferber oldu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tüm müdahalelere rağmen İzci yaşamını yitirdi. Burçak Çobanoğlu ise Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazadan sonra direksiyonda sıkışan ve sağlık ekipleri tarafından güçlükle otomobilden çıkarılan sürücü O.U. da özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

KAZA ANI KAMERAYA YANSIDI

Kazadan sonra üç çocuğun ağır yaralandığını gören vatandaşların ve olay yerinin görüntüleri yürekleri burktu. Kazaya ehliyetsiz sürücü O.U.’nun aşırı hız ve direksiyon hakimiyetini kaybetmesinin neden olduğu belirtildi.

 


Foto: SÖZCÜ