• Nevavprestij
POLİTİKA Haber Girişi : 03 Şubat 2024 15:22

Bodrum'da beklenen istifalar gelmeye başladı

Bodrum'da beklenen istifalar gelmeye başladı
CHP'nin Bodrum Aday açıklamasından sonra beklenen partiden istifalar aday adayı Volkan İlgüz ile başladı. İlerleyen günlerde 4 -5 ismin daha istifa edeceği düşünülüyor

CHP'nin Bodrum için Belediye Başkan aday adaylarından değil de atama ile aday belirlemesinin ardından parti içinde hassas günler yaşanıyor.

voyage otel

 

Bu nedenle partisinden istifa eden İlgüz konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı

 

“Sevgili Bodrumlular; 2014 yılından beri üyesi olduğum, çeşitli görevler aldığım Cumhuriyet Halk Partimizden en genç Bodrum Belediye Başkan aday adayı olarak başvurumu yaptım.Bu süreçte şahsıma vermiş olduğunuz değer için her birinize sonsuz teşekkür ederim.Ben de bu değere layık olabilmek adına çok çalıştım ve yapılan tüm anketlerde birinci çıktım. Benimle birlikte 24 aday adayı arkadaşımız da büyük emek sarfederek, ailelerinden ve her türlü sosyal hayatından feragat ederek partimizin bayrağını en yukarı taşımak için çalıştı.Bu gün gelmiş olduğumuz noktada hiç aday adayı bile olmayan bir arkadaşımız Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Ahmet Aras’ın çalışmaları neticesinde aday olarak Bodrum Belediye Başkanı Adayı olarak atandı.Ön seçim sözleri yerine getirilmedi. Anket sözleri yerine getirilmedi.Bu demokrasi dışı, hak hukuk ve adaletten uzak anlayışa karşı birilerinin dik durması gerekmekteydi.Bodrum’da demokrasiye sahip çıkmak adına Cumhuriyet Halk Partisi üyeliğimden ve partideki tüm görevlerimden istifa ediyorum.Size söz veriyorum. Sokağın sesi olmaya devam edeceğim. Sizlerin sesi olacağım. Şimdi yeniden başlıyoruz.”