• Nevavprestij
ÇEVRE -YAŞAM Haber Girişi : 07 Temmuz 2023 14:50

Bodrum'da 500 bin tllik yemek hesabı! 50 bin de bahşiş verdi!!!

Bodrum'da 500 bin tllik yemek hesabı! 50 bin de bahşiş  verdi!!!
Bir is insanı Bodrum'da yediği 30 kişilik yemek için 500 bin TL ödedi ve 50 bin TL bahşiş

Azteca adlı televizyon kanallarının da bünyesinde olduğu, telekomünikasyon, medya ve perakende sektöründe faaliyet gösteren Grup Salinas'ın sahibi Meksikalı iş insanı Ricardo Salinas Pleigo, 125 milyon dolarlık 'Lady Moura' adlı lüks yatıyla Bodrum'a demirledi.

voyage otel

 

14 milyar dolarlık servetiyle Meksika'nın üçüncü, dünyanın 127'nci zengini olan Pliego, Yalıkavak'taki yattan kalkan özel helikopteriyle Gümüşlük'teki Mimoza Restoran'a gitti. 

 

Habertürk'ten Umut Ünver'in haberine göre, Milyarder, burada yediği 30 kişilik yemek için 500 bin TL ödedi ve 50 bin TL bahşiş bıraktı.

 

10 SAAT BOYUNCA YAKIT İKMALİ

 

Öte yandan milyon dolarlık gemiye yaklaşık 10 saat boyucna yakıt ikmali yapıldı.  Toplamda 18 tankere 600 ton yakıt takviyesi yapılırken, yakıtın toplam maliyetinin 16 milyon lira olduğu belirtildi.

 

RICARDO SALINAS KİMDİR? 

 

19 Ekim 1955 doğumlu olan iş adamı Meksikalıdır. Pliego Azteca TV ve Electra ve Salinas Group yönetim kurulu başkanı olan Salinas, birçok ekonomi, küreselleşme, özgürlük, eğitim ve girişimcilik forumunda konuşmacı olarak yer aldı. Bu dünyaca ünlü platformlar arasında; Dünya Ekonomik Forumu, Meksika Ekonomist Yuvarlak Masası, Genç Başkanlıklar Organizasyonu, UCLA, Amerika Kıtası Enstitüsü, Harvard Business School ve TED gibi yerler var.