• Nevavprestij
EGE Haber Girişi : 12 Ocak 2021 14:53

Bodrum Belediyesinden zorunlu açıklama

 Bodrum Belediyesinden zorunlu açıklama
Bazı basın yayın organlarında çıkan bir takım haberlere ilişkin Bodrum Belediyesi tarafından bir açıklama yayımlandı.

Bazı basın yayın organlarında çıkan bir takım haberlere ilişkin Bodrum Belediyesi tarafından bir açıklama yayımlandı.

voyage otel

Yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:

"Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Covid-19 (coronavirüs) salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında evlerinde kalmak zorunda olan vatandaşlarımızın, yaşanan bu zorlu süreçte kültürel, sanatsal ve yerel konularla ilgili aktivitelerden uzak kalmamaları,  salgın sürecinde neler yapmaları konularında bilgi sahibi olmaları açısından bir takım programlar düzenlenmiştir. Bodrum Belediyesi tarafından organize edilen, “Hayat Sohbetleri” adı altında canlı yayın programları, Belediyemizin düzenlediği bir etkinlik olduğu için kullanılan mekanlarla ilgili bir ücret alınması söz konusu olmamıştır.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen yılbaşı meydan konserleri bu yıl yaşanan pandemi süreci nedeniyle gerçekleştirilemediği için sosyal medya üzerinden yayınlanan bir eğlence programı hazırlanmıştır. Hazırlanan bu paket programda Bodrum ilçesinde yaşayan ve yıllardır yerelde faaliyet gösteren ses ve sahne sanatçılarına yer verilerek, bu zorlu pandemi sürecinde sanatçılarımıza bir kez daha destek olunmuş, destek olunmaya da devam edilecektir.

Belediye sosyal medya hesaplarından yaklaşık 10 bin kişinin erişim sağladığı yılbaşı özel eğlence programı Kenttv ekranlarından da ücretsiz olarak izleyiciler ile buluştu.  

Öte yandan, bahse konu paylaşımlarda yer aldığı gibi Bodrum Belediyesi Ocak ayı Olağan Meclis toplantısı için canlı yayın satın alması yapılmamıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."