• Nevavprestij
POLİTİKA Haber Girişi : 05 Haziran 2022 12:03

Bodrum Belediyesi'nden Hüseyin Tutkun açıklaması

Bodrum Belediyesi'nden Hüseyin Tutkun açıklaması
Açıklamada Tutkun'un görev sürecine ilişkin herhangi bir müfettiş raporunun olmadığı belirtildi.Kararın Başkan tarafından siyasi olduğu anlaşıldı

Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Tutkun’un görev sürecine ilişkin Bodrum Belediyesi’nden açıklama yapıldı. Açıklamada Tutkun'un görev  sürecine ilişkin herhangi bir müfettiş raporunun olmadığı belirtildi.

voyage otel

 

Açıklamanın devamında, “Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Tutkun hakkında verilen el çektirme kararıyla ilgili yazılı basın ve internet medyasında çıkan ve resmî kanallara dayanmayan haberlerde, müfettiş raporu sonucu görevden alındığı belirtilmekte ise de; Belediyemizde Mülkiye Başmüfettişlerimiz tarafından yürütülmekte olan soruşturma ile idari ve adli süreçler tamamlanmamış, konu herhangi bir müfettiş raporuna bağlanmamıştır. Görevden el çektirme kararı Bodrum Belediye Başkanı tarafından alınan bir tedbir kararı olup, adli ve idari soruşturmanın sonucuna göre tekrar değerlendirilecektir.Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verildi.