• Nevavprestij
BODRUM ÖZEL Düzenleme Tarihi : 30 Aralık 2020 12:13 Haber Girişi : 30 Aralık 2020 12:30

Bodrum'a yılbaşı akını!!

Bodrum'a yılbaşı akını!!
Yılbaşında 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasını fırsat bilen vatandaşlar Muğla'nın Bodrum İlçesi'nin yolunu tuttu. Kente artan nüfus yoğunluğu trafiğe yansıyınca uzun araç kuyrukları oluştu

Yılbaşında 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasını fırsat bilen vatandaşlar Muğla'nın Bodrum İlçesi'nin yolunu tuttu. Kente artan nüfus yoğunluğu trafiğe yansıyınca uzun araç kuyrukları oluştu: Ana Caddelerde trafiğin yer yer durduğu görüldü. Bodrum girişinden başlayıp, Turgutreis, Yalıkavak ve Göltürkbükü istikametine giden tüm yollarda yoğunluk yaşanıyor.

voyage otel

Öte yandan alışveriş merkezlerinin otoparkları da yaz aylarını aratmazken, kış aylarında açık olan otellerde rezervasyonlarda artışların olduğu öğrenildi.

 

 

Nüfus 900 bine ulaştı


İHA'nın aktardığı bilgilere göre ise 31 Aralık Perşembe saat 21.00'da başlayacak olan sokağa çıkma kısıtlamasından önce ilçeye giriş yapan vatandaşların sayısı yaklaşık 300 bini buldu. Pandemi döneminden dolayı 170 bin nüfusluk ilçe nüfusu 600 bine ulaşmıştı. Yılbaşında gelen yerli turist ve 2'nci konut sahipleriyle birlikte bu sayının yaklaşık 900 bine ulaştığı öğrenildi.