• Nevavprestij
EGE Haber Girişi : 26 Mayıs 2021 16:25

Bodrum'a 5 hakim ve savcı atandı!

Bodrum'a 5 hakim ve savcı atandı!
Bodrum’da görev yapan 1 hakim ile 2 savcının görev yeri değişti. Kararname ile Bodrum Adliyesi'ne toplam 5 hakim ve savcı atandı.

Haber Merkezi- Bodrum’da görev yapan 1 hakim ile 2 savcının görev yeri değişti. Kararname ile Bodrum Adliyesi'ne toplam 5 hakim ve savcı atandı. HSK'nın internet sitesinden yayımlanan kararnameye göre, adli yargıda 2 bin 582, idari yargıda ise 488 olmak üzere toplam 3 bin 70 hakim ve savcının görev yeri değiştirildi.

voyage otel

Kararname ile Kahramanmaraş Cumhuriyet Savcısı Abdullah Ümit Koşucu ve Tekirdağ Cumhuriyet Savcısı Emrah Yıldırım, Bodrum Cumhuriyet Savcılığı görevine atandı. 

Bakırköy Hâkimi Tuba Temiz Çelik, Gaziantep Hâkimi Yılmaz Arslan ve Urla Hâkimi Muhammet Ali Karacadağ da Bodrum hakimliğine atandı. 


 
Bodrum Hakimi Özlem Durak Ankara hakimliğine, Günay Oğultarhan Dursun Van Hakimliği’ne atanırken atanırken, Bodrum Cumhuriyet Savcısı Hasan Boran Bozdoğan ise Diyarbakır Bölge Adliye Mahkemesi Üyeliğine, Bodrum Cumhuriyet Savcısı Yavuz Güler de İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na atandı.