• Nevavprestij
EKONOMİ Haber Girişi : 09 Kasım 2023 20:29

Bodrum, 3. Uluslararası Gayrimenkul Ve Yatırım Fuar Açıldı!

Bodrum, 3. Uluslararası Gayrimenkul Ve Yatırım Fuar Açıldı!
Bodrum'da gerçekleştirdiği fuarlara bir yenisini daha ekleyen İdeal Fuarcılık, 3. Uluslararası İnşaat, Gayrimenkul, Yapı ve Dekorasyon Fuarı’nın açılışını gerçekleştirdi.

Bodrum'da gerçekleştirdiği fuarlara bir yenisini daha ekleyen İdeal Fuarcılık, 3. Uluslararası İnşaat, Gayrimenkul, Yapı ve Dekorasyon Fuarı’nın açılışını gerçekleştirdi. Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit de katılım sağladığı fuarın açılışı renkli görüntülere sahne oldu.

voyage otel

 

 

 

Bodrum’da fuar kültürünün oluşmasında önemli katkıda bulunan dikkatleri İdeal Fuar, 9-12 Kasım tarihleri arasında önemli bir fuara da imza atıyor. Çağanlar İnşaat Ana sponsorluğunda  yapılan 3. Uluslararası İnşaat, Gayrimenkul, Yapı ve Dekorasyon Fuarı açıldı.

 

 

Fuarın açılış programına Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit, İyi Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun, İyi Parti İlçe Başkanı Nevzat Kanber, BODAV Yönetim Kurlu Başkanı Murat Kaya ve çok sayıda iş insanı katıldı.  Bodrum Herodot Kültür Merkezi Fuar alanında konuklarını ağırlamaya başlayan fuar 12  kasım tarihinde sona erecek.

 

Fuara, birçok proje üreten ve dekoratif iş alanlarında iş yapan, sektöre yön veren firmalar katılım sağlıyor. Türkiye ve Dünya’nın farklı bölgelerindeki üretici, satıcı, alıcı ve tedarikçilerin ürün ve hizmetini buluşturan 3. Bodrum Uluslararası İnşaat, Gayrimenkul, Yapı ve Dekorasyon Fuar’ında emlak, inşaat projeleri, tedarikçi ürünlerinin yanı sıra, stant etkinlikleri ile de renkli görüntülere sahne oluyor.

 

Başta Rusya olmak üzere, Dubai, Ukrayna, Kıbrıs ve Ortadoğu Ülkeleri’nden firmaların katılımcı olduğu fuar, Dünya’nın çeşitli ülkelerinden ziyaretçileri ağırlıyor. Milyon dolarlık yatırımcıları Bodrum’da bir araya getiren fuarda emlak, inşaat, inşaat projeleri ile inşaat sektörü tedarikçileri olmak üzere dört ana katılımcı kategorisi bulunuyor.

 

Gayrimenkul, İnşaat ve Yapı Dekorasyon firmalarının birbiriyle heyecan verici iş birlikleri kurmasına olanak tanıyacak, Gayrimenkul sektöründeki en iyi projelerin ve cazip fiyat seçeneklerinin de ön plana çıkacak bu fuar’da. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen fuar, sektör temsilcilerinin ve ziyaretçilerin yoğun ilgisini şimdiden çekmiş durumda.

 

 

Bodrum’da önemli fuarlara imza atan İdeal Fuar Yönetim Kurulu Başkanı Recep Karakaya, fuar açılışında yaptığı açıklamada fırsat vurgusu yaptı. Karakaya, “Her koşulda yatım aracı olan toprağı ekonomimize kazandırıyoruz. Yatırım aracı olarak toprağı ve onun bileşenlerini bu fuarda bir araya getirdik. Evi olup da enerjim yok diyenler, toprağım var ama nasıl ev yapacağım diyenleri bir araya getirdi bu fuar. Ayrıca bu fuarda bize katkı sunan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’a  teşekkür ediyorum. Yine üç fuardır bizimle olan ve şimdiki fuarımızın da ana sponsoru olan Çağanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Feridun Öztürk’e ve ekibine teşekkürlerimi sunarım. 2024 yılında yeni fuarlarla sizlerle birlikte olacağız. Katkı sunan herkese teşekkür ederim” dedi. Karakaya, konuşmasının sonunda  sürdürülebilir fuar kültürüne yönelik mesajı verdi.

 

 

Daha sonra BODAV Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya söz aldı. Kaya, yaptığı konuşmada vakfın yeni hizmete açıldığını söyleyerek, “Bizler yeni kurulan bir vakıf olarak Bodrum’daki yaşamlara dokumak istiyoruz. Amacımız yeni yaşamalara umut olmak. Yine Bodrum ve Türkiye’nin çağdaşlaşma yolundaki mücadelesine katkı sunmak istiyoruz” dedi. Konuşmalar sonrası kurdele kesimi yapıldı. Daha sonra Bodrum Kaymakamı ve beraberindeki heyet katılımcı firmaları ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı.