• Nevavprestij
SAĞLIK Haber Girişi : 04 Eylül 2023 14:44

Bilim İnsanları ‘İklim Değişikliği ve Afet Yönetimi’ için toplandı

Bilim İnsanları ‘İklim Değişikliği ve Afet Yönetimi’ için toplandı
Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen sosyal hizmet kampının dördüncüsü ‘İklim Değişikliği, Afet Yönetimi ve Sosyal Hizmet Uygulamaları’ ana temasıyla uluslararası katılım ile gerçekleştirildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından ilk olarak 2017 yılında düzenlenen Sosyal Hizmet Kampı’nın dördüncüsü ‘İklim Değişikliği, Afet Yönetimi ve Sosyal Hizmet Uygulamaları’ ana temasıyla Marmaris Asparan Kamp alanında gerçekleştirildi.

voyage otel


Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Sosyal Hizmet Kampına Türkiye’den Hacettepe Üniversitesi, Başkent Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, Adnan Menderes Üniversitesi, Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, İngiltere Liverpool Hope Üniversitesi, Oxford Brookes Üniversitesi, Atina West Attica Üniversitesinden sosyal hizmet alanında eğitimine devam eden 24 öğrenci ve 7 akademisyen katıldı. Kampa ayrıca Yunanistan Sosyal Hizmet Uzmanları Birliği Başkanı ve saymanı dahil 4 katılımcı, Sosyal Hizmet Uzmanları Derneğinden 2 katılımcı ve Büyükşehir Belediyesinden 11 kişi katıldı.


Marmaris Asparan Kamp alanında gerçekleştirilen İklim Değişikliği, Afet Yönetimi ve Sosyal Hizmet Uygulamaları’ kampının sonuç beyannamesi önümüzdeki günlerde yayınlanacak.


Muğla Büyükşehir Belediyesi, 2017 yılında Sosyal Hizmet Kampı, ‘Sosyal Hizmetlerde Hak Temelli Yaklaşımlar’ ana temalı, 2018 yılında Sosyal Hizmet Kampı ‘Göç ve Göçmen Sorunları’ ana teması ve 2019 yılında ‘Dezavantajlı Kadın Sorunları Üzerine Yerel Yönetim Uygulamaları’ ana teması ile uluslararası kamp gerçekleştirdi.