• Nevavprestij
EKONOMİ Haber Girişi : 25 Kasım 2022 16:22

BESİAD yeni üyeleri ile biraraya geldi!

BESİAD yeni üyeleri ile biraraya geldi!
23 Aralık 2023 tarihinde BESİAD’ın geleneksel yılbaşı şenliğinin düzenleneceği belirtildi.

BESİAD (Bodrum Esnaf ve Sanayici İşinsanları Derneği) yönetim kurulu üyeleri ve üyeler bugün düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Dernek Başkanı Neslihan Nazoğlu geçen ay sonunda düzenlenen iş zirvesini değerlendirdi, derneğe yeni üyelere plaket verildi.

voyage otel

Neslihan Nazoğlu yaptığı konuşmada “Pandemiden en çok etkilenen sektör turizm olduğu Bodrum iş dünyasını farklı alternatif iş dünyası ile tanıştırmak istedik. Bunun temellerini yaptığımız toplantılarda oluşturduk ve GESİFED ile işbirliği yapmak istedik” ifadelerini kullandı.

 

DERNEK OLARAK YÜZDE 9 ORANINDA BÜYÜDÜK

 

Nazoğlu  değerlendirmelerinde “İş zirvesinde 62 üyemiz katıldı. Toplamda 230 iş insanı katıldığı zirvede 62 üyemiz yer aldı. İş zirvesini 900’ün üzerinde yayın organlarında yayınlanmasını sağladık. 8 milyon kişiye ulaşmayı başardık. Üyelerimize teşekkür ediyoruz. 164 üye ile başladık ve bir yıl içerisinde yüzde 9’luk bir büyüme kaydettik. BESİAD’a bu dönemde inanılmaz bir talep olduğunu gördük. Ancak o kadar ilgi ve talebe karşı çok iyi bir filtrazisyon sistemimiz var. BESİAD’a üye olmak isteyenlerin en az üç yıl Ticaret Odası üyesi olmasını istiyoruz ” ifadelerini kullandı.

 

BESİAD’a yeni üye olan Deniz Kılıç, Burcu Barut, Daimi Kaynar, Cem Şenoğlu, Levent Öztürk, Nimet Akbaş, Hamdullah Öztürk, Süleyman Doğan’a plaketlerini derneğin geçmiş dönem başkanları verdi.

 

23 Aralık 2023 tarihinde BESİAD’ın geleneksel yılbaşı şenliğinin düzenleneceği belirtildi.