• Nevavprestij
GÜNCEL Haber Girişi : 07 Aralık 2021 12:34

Belediyede  hediye yasağı konuldu!

Belediyede  hediye yasağı konuldu!
Bodrum Belediye Başkanı Aras, personelin ziyaretçi hediyelerini kabul etmeyeceğini duyurdu

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nin CHP'li Belediyesi olan Bodrum Belediyesi'nde hediye yasağı getirildi. Bodrum Belediye Başkanı Aras, personelin ziyaretçi hediyelerini kabul etmeyeceğini duyurdu.  Ahmet Aras, kendi makamı da dahil olmak üzere belediye bünyesindeki başkan yardımcıları, birim müdürlükleri ve personele yılbaşı, bayram ve ziyaretlerde getirilen hediyelerin kabul edilmeyeceğini bildirdi. Aras, ziyaretlerde getirilen çiçek ve hediyeler yerine TEMA ile Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı gibi kurumlara bağış yapılmasını istedi.

voyage otel

 

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras tarafından tüm birimlere gönderilen yazıda, "Kamu hizmetinin her türlü özel çıkarın üzerinde olduğu ve kamu görevlisinin halkın hizmetinde bulunduğu bilinç ve anlayışıyla; Bodrum Belediyesi Başkanlık Makamı, Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve personeli kesinlikle hiçbir maksatla hediye kabul etmeyecektir" denildi.


 
Aras tarafından gönderilen yazıda şu ifadeler kullanıldı: "Özellikle yılbaşı, bayram, ziyaretler ve doğum günü gibi özel günlerde yoğunlaşan ve vatandaşlarımız, iş insanları, müteahhitler vb. kurum kuruluş ve kişilerden gelen hediyeler kabul edilmeyecek, reddedilecek ve hediye yerine TEV, Bodrum Sağlık Vakfı, TEMA vb. sosyal yardım kuruluşlarına bağış yapmaları istenecektir."