• Nevavprestij
BODRUM ÖZEL Haber Girişi : 13 Nisan 2022 23:43

Belediye özel kalem müdürü kadını darp etti iddiası görevden alındı

Belediye özel kalem müdürü kadını darp etti iddiası görevden alındı
Bodrum Belediyesi Özel Kalem Müdürü Serkan Aloğlu, belediyede çalışan bir kadın personeli darp ettiği iddiasıyla gözaltına alındı. Olay sonrası Aloğlu, idari ve adli süreç tamamlanana kadar görevden uzaklaştırıldı.

Geçtiğimiz günlerde yolsuzluk soruşturmasıyla gündeme gelen Bodrum Belediyesi bu sefer darp  ve teciz olayaı ile gündemde. Bodrum Belediyesi Özel Kalem Müdürü Serkan Aloğlu, belediyede çalışan bir kadın personeli darp ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.

voyage otel

 

İddiaya göre Aloğlu dün akşam saatlerinde Yalıkavak'taki bir restoranda karşılaştığı belediye personeli M.A. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın fiziki müdahaleye dönüşmesi üzerine M.A. restoranın tuvaletine kaçarken, diğer müşteriler olaya müdahale etti. Anlatılanlara göre Aloğlu’nun tuvaletin kapısını da zorlaması üzerine müşteriler polisi aradı. Restorana gelen polis, Aloğlu'nu 'taciz ve darp' şikayetiyle gözaltına aldı.

 

Aloğlu'nun karakolda ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Hastaneye giderek darp raporu alan M.A. ise Serkan Aloğlu'dan şikayetçi olduğu öğrenildi.

 

GÖREVDEN ALINDI

 

Öte yandan Bodrum Belediyesi konunun kamuoyuna yansımasının hemen ardından bir açıklama yayımladı. Açıklamada "Bodrum Belediyesi'nde görev yapan iki personelin adının karıştığı, mesai saatleri dışında özel bir işletmede yaşanan ve kamuoyuna yansıyan olaya ilişkin olarak idari soruşturma başlatılmıştır. İdari ve adli süreç tamamlanana kadar Bodrum Belediyesi Özel Kalem Müdürü, görevden uzaklaştırılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." İfadelerine yer verildi. Mağdur bayanın avukatı Arzu Ayyıldız ise konuya ilişkin  "Savcılığa intikal etti, konuşamam " dedi