• Nevavprestij
POLİTİKA Haber Girişi : 15 Ocak 2024 12:16

Beklenen istifa geldi! Mehmet Tosun, AK Parti'den aday olmak için mi istifa etti?

Beklenen istifa geldi! Mehmet Tosun, AK Parti'den aday olmak için mi istifa etti?
Adı AK Parti Bodrum Belediye Başkan Adaylığı için geçen İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun, partisinden istifa etti.

Adı AK Parti Bodrum Belediye Başkan Adaylığı için geçen İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun, partisinden istifa etti. Sosyal medya hesabından yazılı bir açıklama yapan Mehmet Tosun, gördüğü lüzum üzerine İYİ Parti'den istifa ettiğini  belirti.

voyage otel

 

Emekleri için partililere teşekkür eden Tosun, “Kıymetli Dava Arkadaşlarım. Bodrum Belediye Başkan Adaylığı, Muğla Milletvekili Adaylığı ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı görevlerini üstlenmiş olmanın sorumluluğuyla İYİ Parti çatısı altında geçirdiğim süre boyunca, partimizin yükselmesi ve gelişmesi için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım.Bu süreçte başta çok değerli Muğlalı ve Bodrumlu hemşehrilerim olmak üzere, İYİ Parti Genel Başkanı Sn. Meral Akşener’e, İl ve İlçe Başkanlarımız, yöneticilerimiz, üyelerimiz, gönüllülerimiz ve İYİ Parti’ye oy vermiş tüm vatandaşlarımıza vermiş oldukları desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Gördüğümüz lüzum üzerine İYİ Parti’deki tüm görevlerimden ve parti üyeliğimden istifa ettiğimi belirterek, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” ifdelerini kullandı. 

 

Kulislereden alınan bilgielre göre  İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun'un Akp APrti'nin Bodrum Belediye Başkan Adayı olacak. İstifa kararının da bu nedenlerden dolayı alındığı belirtildi.

 

Tosun'un adı daha önce de Muğla Büyükşehirr Belediye Başkan Adayı olarak geçmişti. İYİ Parti'den yaşanan sorunlar nedeniyle Tosun'un böyle bir karar aldığı ifade edildi. Tosun, geçtiğimiz aylarda İYİ Parti'den büyükşehir adaylığı çalışmalarını yürütmüştü.

 

Tosun, 2019 yılında İYİ Parti'nin Bodrum Belediye Başkan adayı oluştu. 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.