• Nevavprestij
EKONOMİ Haber Girişi : 21 Haziran 2023 11:46

Bayram tatili 750 liradan başlıyor, 10 bin euroya kadar çıkıyor

Bayram tatili 750 liradan başlıyor, 10 bin euroya kadar çıkıyor
Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Ömer Faruk Dengiz, "Bodrum'da her bütçeye uygun konaklama imkanı var. Bodrum'da konaklama 750 liradan başlıyor tercihe göre bu fiyat 10 bin euroya kadar çıkıyor" dedi.

Dünyanın önemli turizm destinasyonları arasında yer alan Bodrum'da Kurban Bayramı'na sayılı günler kala oteller ve eğlence mekanları hazırlıklarını tamamladı.

voyage otel

 

DHA’nın haberine göre, bayramda Bodrum'da, kişi başı konaklama fiyatları 750 liradan başlayıp, 10 bin euroya kadar çıkıyor.  Otellerde bayram süresi boyunca yüzde 70 doluluk hedefleniyor.

 

Bayram süresi boyunca Bodrum'da her bölgede farklı aktivitelerin olacağını söyleyen Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Ömer Faruk Dengiz, "Bodrum'da bayram için geçen seneki doluluklar şu anda yok. Kısmi doluluklar mevcut. 4 ve 5 yıldızlı otellerde kısmi doluluk var. Bu oteller bayram süresi içerisinde rezervasyon almaya elverişlidir. Bu dönemde yüzde 70 civarında doluluk var. 2 ve 3 yıldızlı ve apart otellerde şu an rezervasyon yapmaya elverişli bir ortam var. Bayram süresi boyunca yüzde 70 civarında doluluk bekliyoruz. Erken rezervasyon avantajlarıyla insanlar tatillerini avantajlı yapacaklar" ifadelerini kullandı.

 

 

Bodrum'da yabancı turist hareketliliğinin devam ettiğini belirten Dengiz, sözlerini şöyle sürdürdü: "Kurvaziyerlerle turistler gelmeye devam ediyor. Bayramda konserler, eğlenceler, aktiviteler üst seviyelerde olacak ve bayram coşkusunu hep beraber yaşayacağız. Bodrum'da her bütçeye uygun konaklama imkanı var. İyi bir araştırmayla ve iyi bir gözlemle çok uygun fiyatların mevcut olacağını göreceklerdir. Dünyanın her yerinden insanlar tatil için Bodrum'a geliyor. Bodrum'da konaklama 750 liradan başlıyor tercihe göre bu fiyat 10 bin euroya kadar çıkıyor. Misafirlerimizin trafik kurallarına uyacak şekilde buraya gelmelerini ve tatil sonrasında evlerine güvenli bir şekilde dönmelerini istiyoruz. TÜRSAB onaylı güvenilir seyahat acenteleri ile yola çıkılmalı ve rezervasyonsuz gelinmemeli."