• Nevavprestij
KÜLTÜR-SANAT Haber Girişi : 05 Haziran 2024 17:13

Başkan Mandalinci, 'sahili halka açın' dedi, CHP’li Belediye Meclis Üyesi İsyan Etti!

Başkan Mandalinci, 'sahili halka açın' dedi, CHP’li Belediye Meclis Üyesi İsyan Etti!
Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi Candan Topdemir, işletmesini yaptığı Kumbahçe Mahallesi’ndeki “Canonun Yeri” adlı mekanın önündeki sahile servis yapamayınca isyan etti. Tamer Mandalinci ise sahilin halka açılmasını istemişti

Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi Candan Topdemir, işletmesini yaptığı Kumbahçe Mahallesi’ndeki “Canonun Yeri” adlı mekanın önündeki sahile servis yapamayınca isyan etti. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından sahillerdeki işgallere karşı yürütülen uygulamanın herkese eşit uygulanmadığını belirten Topdemir, sosyal medya üzerinden durumu protesto etti.

voyage otel

 

 

Candan Topdemir, yaptığı paylaşımda şunları söyledi: “Sayın Kaymakam, ‘Kıyı halkındır’ dedi ve bu caddede iki işletme sahibi kadın, gerekçe olmadan kıyıdaki hizmet hakkımızı durdurdu. 10 gündür bütün yarımada hizmete devam ediyor, biz ise boş masalarda oturuyoruz. Bugün de bitti, 10 gün oldu.”

Topdemir, paylaşımında Cumhurbaşkanı başta olmak üzere İçişleri Bakanı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı, Muğla Valisi ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı’nı etiketledi.

 

Oysa Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci Kumbahçe'de yaptığı ziyarette masaların kaldırılmasını istemişti. Masaların atılmamasını isteyhen Mandalinci, kıyının vatandaşlara bırakılmasını istemişti. Başkanın kararına rağmen   Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi Candan Topdemir'in bu paylaşımı tepkiye neden oldu.